verzending wat aan de trage kant

verzending wat aan de trage kant, mag wat mij betreft wat sneller

Na lang wachten een goed product.

Mijn kar ziet er weer goed uit met de nieuwe bolderkarwieltjes. Jammer dat het weken langer duurden, maar reden ervoor was niet op voorraad. Communicatie was daarbij snel en eerlijk.

In eerste instantie Trage levering na contact direct een nieuw item opgestuurd

De levering is nog steeds niet binnen en ook nog niets gehoord over de verzending. Hierna contact gehad met HMK en het antwoord was dan moet er iets fout zijn gegaan. We sturen meteen een andere op. Deze kwam keurig binnen. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een goeie service is. Top mensen bedankt.

Nvt

Nvt

Prima spul, voor een prima prijs

Niks op aan te merken, goede communicatie en snel geleverd.

Snelle verzending.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Goede en snelle levering

De bestelde goederen zijn in goede staat en snel geleverd zelfs nu in Coronatijd.

Ze doen gewoon waar je om vraagt.

Ze doen gewoon waar je om vraagt.

Na ruim 1 week alles netjes geleverd!

Mijn eerste bestelling van een drie-tal producten zijn na ruim 1 week netjes afgeleverd. Kwaliteit van de bestelde producten zijn prima. Een vraag over de levering werd netjes binnen 24 uur naar tevreden beantwoord. Ga er zeker meer bestellen als ik gereedschap nodig heb, prijstechnisch na kort onderzoek de goedkoopste!

De goedkoopste in vergelijking met andere site's

Kom toch iedere keer weer bij HMK shop als ik iets nodig heb, ze zijn de goedkoopste op het zelfde product als elders.

hier bestel ik regelmatig

bestel altijd hier de prijs kwaliteit is top!!! en wordt altijd netjes geleverd!!

Matig

We hebben de goederen niet ontvangen en al wel betaald. DPD heeft het niet geleverd. Geld wel terug ontvangen.

Zeer snelle levering. kwalitatieve producten.

geleverd wat besteld werd.

Geen byzonderheden

Uiteindelijk toch tevreden

Bij het bestellen treedt er iets vreemds op. Het oorspronkelijk bestelde aantal komt niet terug in het winkelwagentje. Bestel je 8 staat in het winkelwagentje 1. Et aantal in het blokje veranderen van rechts naar links Werkt niet het blijft dan 1. Verander je in het bestelblokje van links naar rechts en het aantal klopt. Dit leidt tot misverstanden tussen besteller en leverancier wat vervelende telefoongesprekjes oplevert.

snel en goed

Mijn bestelling was snel en goed afgeleverd, het materiaal is perfect

Vlot en netjes geleverd

Ik bestel vast nog wel vaker iets.

Goed product, trage levering

Duurt 5 werkdagen eer het er is. Dat zou sneller moeten. En anders aangeven wat de voorraad is zodat je dat beter in kan schatten

Snel geleverd goede prijs

makkelijke site

ben al zeker 8 weken aan het wachten op mijn geld...Triest.

4 artikelen besteld en er zijn er 3 geleverd. ik heb meerdere malen gebeld en zouden het geld binnen 1 maand terug boeken. Maar helaas na 9 weken nog geen geld terug. triest hoe ze met een klant omgaan. ik ben bang dat ik het geld nooit meer terug zie.

Ontevreden, ga hier nooit meer bestellen

Bestelling gedaan en daarna op tijd geannuleerd, HMK heeft toch de bestelling verstuurd, deze retour gestuurd. Terug betaling nog steeds niet ontvangen, ondanks reminder per mail. in mijn ogen onbetrouwbaar en niet professioneel. Niet meer van deze tijd.

Snel contact

Na wat verwarring over de leverdatum is dit prima opgelost , alsnog snel verstuurd en snel contact geweest tussen HMK

matige snelle levering

levering geleverd waarvan echter de lichtbalk voor een aanhanger verkeerd en kapot was geleverd, gelijk fotos van gemaakt en gemaild waarop ik vrij snel een mailtje kreeg met we zullen de juiste opsturen. hierna bleef het stil en nog niets ontvangen en deze firma reageerd op geen mail meer of om een rma nummer op te sturen. dus troosteloze zaak met veel te kort en deskundig personeel

Binderskampweg 29

6545CA Nijmegen