Vlotte levering

Van bestellen tot afleveren in slechts enkele dagen.

Wacht nu al 3 weken op mijn bestelling .........

Wacht na betaling al 3 week op mijn bestelling ,vind het nu wel heeeel lang duren

cliënt onvriendelijk

Zeer slecht Zeer cliënt onvriendelijk, likt oplichter dat is de eerst ervaring met eerste bestelling, Ik snap nog steeds niet artikel staat op web site als voorraad, na heb ik mijn bestelling afgerond met betaling krijg ik deze (Uw order bevat artikelen met een levertijd van meer dan 5 dagen, vanwege onvoldoende voorraad) dat onzin maar toch 5 dagen vertraging heb ik accepteert .. na 4 dagen heb ik gebeld om te vraag wat is de status van mijn bestelling krijg ik een brutal medewerker aan de lijn, hij zie een van artikel is niet meer leverbaar, ik zei ja maar het was op voorraad toen heb ik besteld en betaald dus kan toch niet, i.p.v. dat hij excuses aan te bieden, hij zei op = op met grote mond wat brutal zag. Ik heb nooit mee gemakt.

Duidelijk en snel.

Tevreden over het aangeschaft product en levering.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Goede levering

Snelle levering en zeer scherpe prijzen

Goed prijs en service!

Gewoon goed

Tevreden met zowel het gemakkelijke bestellen etc.

dwz het geleverde product en de levertijd.

snelle levering prima artikelen

goede firma

Onbetrouwbare webshp

Heel slechte ervaring met deze firma. informatie op de webshop heel onbetrouwbaar, vooral de levertermijn klopt totaal niet. Tot 2x toe een bestelling geplaatst ( 1x onder mijn naam, andere keer via andere account ), tot 2x toe heel zwakke, belabberde firma! jammer dat ik nog 1 ster moet geven, een 0 zou nog teveel zijn. Communicatie met de shop totaal niet in functie van de klant, antwoorden naast de kwestie en hen heel simpel er vanaf maken met, we annuleren je bestelling en storten geld terug.

Goed en goedkoop

Goed en goedkoop en snel in huis

perfecte levering van het product

misschien alleen nod de rekening die ik dan kan overleggen.

product na enkele dagen geleverd prijs/ kwaliteit oké

Na betaling geen mail met bevestiging gehad zoals gebruikelijk bij webwinkels

Gewoon goed

Bij iedere stap wordt je op de hoogte gehouden

Goede prijs/kwaliteit

Redelijk snel binnen. Product voldoet aan verwachtingen

bestelling 16-01 geplaatst: niets ontvangen en geen customer support / updates bestelling

Leuke spullen op de website, die er goed uitziet. Vervolgens bestelling geplaatst 16-01-2021, Order nummer: 39348773; per email update gevraagd 27-01-2021; antwoord: "Nog niet compleet. We verzenden wat op voorraad is. Hartelijke groeten, Henk Markvoort HMK Shop" Een week later nog niets ontvangen en wederom met het online contactformulier contact gezocht. U raadt het al geen reactie geen bestelling ontvangen. Het is nu 13-02-2021 Voor mij persoonlijk begint dit een dubieus gevalletje te worden daar er is betaald, geen bestelling of reactie ontvangen is, Jammer dat ik Kiyoh moet gebruiken als trigger om mijn bestelling te mogen ontvangen. @ HMK Ja, de voorwaarden zijn mij bekend. Customer support training is een must !

2,5 mnd levering en product wijkt af van bestelling

Niet goed. Vorig jaar hier 2 idem producten gekocht, en wilde deze aanvullen met nogmaals 3 dezelfde producten. 2e geleverde wijkt af van 1e en van de afbeelding op de site. Had bewust weer bij hun besteld zodat ik precies zelfde zou krijgen maar niet dus.

Goede trap voor maar 20 terwel de concurrentie 100 is

Een zeer trage webshop

Je moet bijna 7 euro portkosten betalen en ze zijn nog ook nog eens zeer traag,na 6 dagen nog steeds geen levering gebeurd,ook wanneer je een mail verstuurd zijn ze zeer traag om een antwoord terug te sturen !!!

Toppie snelle levering en goede orij

Goede webshop.

Samsung A51 besteld en na 3 weken binnen...bedankt.

Levering vlgs. opdracht.

Tevreden.

Prima kwaliteit en prijs verhouding

Binderskampweg 29

6545CA Nijmegen