Goed. Bestelde artikelen snel in huis!

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit voor weinig geld

Echt goede service

Goed product. Snel geleverd

Prima product en snelle levering

In orde

Snel en correct geleverd

Hebben zeer uitgebreid assortiment producten. Producten worden goed verpakt, snel en correct geleverd. Ben zeer tevreden over het geheel.

Hoogwaardige kwaliteit

Super service

Bedankt voor de snelle levering! Top

Snelle leveringzelfs nu met covid-19

Goed product conform beschrijving

Snelle levering van prima product

Netjes geleverd maar duurde vrij lang

Het wiel is netjes volgens planning geleverd. Wel duurde het 3 dagen voordat de order is uitgeleverd en voordat ik het toen had was het weer 2 dagen verder. Dus niet verwachten dat je het binnen 24 uur hebt. Dat was wel duidelijk gecommuniceerd per mail dus geen verrassing.

HMK Shop laat je in de kou staan bij defect in garantieperiode

Ik heb een waterpomp Benson gekocht, maar deze was na enkele dagen gebruik al stuk, probleem met aandrijfkoppeling. Na weken wachten werd een nieuw onderdeel geleverd, maar dit was niet het juiste type. HMK werd op 29/11/2020 opnieuw gecontacteerd om het juiste stuk te leveren, maar sinds weken is het nu (23/12) muisstil bij HMK. De klanten service van HMK shop is dus zeer slecht.

Snelle levering en goede kwaliteit

Op tijd en netjes.

Alles klopt en is op tijd geleverd.

prijs, geweldig kwaliteit en levertijd

super

prima bedrijf zeer tevreden

prettig

Prima bestelproces, nette levering

Prima product.

Flauw dat je de korting niet direct krijgt maar pas kan inzetten als je weer een product aanschaft.

In een woord; TOP!

Snel, makkelijk & een top product!

goed bedrijf !!!

prima service houden zo niets veranderen en lof voor de medewerkers denken met je mee !!!!!

Een webwinkel met produkten die ik nergens anders vond en dat ook nog voor een leuke prijs

Succes en groet, Martien uit De Peel

Het bestelde product voor een nette prijs supersnel ontvangen. Donderdagmiddag besteld, vrijdagochtend tussen 10 en 11 binnengekregen. Keurig verpakt en verzorgd. Het kartonnen doosje was wel behoorlijk gehavend, maar daar kan de firma niets aan doen, dat is voor rekening van de vervoerder DPD. Gelukkig was de inhoud niet beschadigd dus al met al zijn wij een tevreden klant.

Niet klantvriendelijk.

Het was niet mogelijk om product retour te sturen ondanks dat niet alle maten duidelijk op de website vermeld zijn. Dit tijdig gemeld maar er werd mij op een niet klantvriendelijke manier verteld dat het niet mogelijk was om te retourneren als bedrijf zijnde. Op zich geen probleem waar het niet dat de communicatie alles behalve netjes was.

Levert wat wordt beloofd en wat ik hé besteld

Levert wat wordt beloofd

Snel kunnen bestellen, Snel geleverd gekregen.

Ik had een klinknageltang nodig. Via Internet snel gevonden en direct kunnen bestellen...

Binderskampweg 29

6545CA Nijmegen