Zeer professioneel

Bestelde producten heel netjes verpakt en zeer snel geleverd

Mooi jasje snel geleverd

Mijn ervaring met Konijnendijk , correct geholpen , heel vriendelijk personeel! Zit goed in elkaar , een goed beleid .

Voldoet aan alle verwachtingen!

Product voldoet aan alle verwachtingen en pakket is keurig bezorgd.

snelle levering, netjes verpakt

snelle levering, netjes verpakt

Prima levering en goed verzorgd infepakt

Makkelijke site, snel besteld.

Netjes en verzorgd ingepakt.

Niks ontvangen

Helaas geen pakket ontvangen.

Fantastisch winkel

Mooie winkel en restaurant Gezellige en Prettige sfeer. Wordt goed geholpen. Mooi kwaliteit kleding voor dames en heren. (Als idee ,Voor dames zou lingerie ook een mooie aanvulling zijn)

Gewoon goed geregeld en mooie producten

Goed.

Netjes geleverd

Blij met de jeans.

Snel en netjes bezorgd

Mijn aankoop werd snel bezorgd en keurig verpakt. Fijne winkel waar ik zowel online of in de winkel graag rondkijk.

Heel leuk dagje uit ook

Hele fijne winkel, ik koop er al heel lang zomer en winter kleding

Mooie kleding en snelle levering

Het ging met mijn bestelling niet goed, want het bleek ineens twee keertje zijn doorgekomen. Ze belden keurig netjes op om te verifiëren of ik wel twee keer dezelfde bestelling wilde! Volgende dag al in huis. Dus top!

Heel toegankelijk

De winkel is heel toegankelijk want ben mindervalide.geen drempels en zelfs geen stoepen vanaf waar wij parkeren ,invalide toilet en de liften.ook de reken staan niet dicht op elkaar,.tevens is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam en hangt er altijd gezellige sfeer in de winkel.ook de keuze is reuze zeker omdat ik altijd op zoek ben naar bepaalde kleding die okmlekkermin rolstoel moet zitten en slaag altijd en ze helpen altijd met goed advies als je dit wil

Ruim aanbod

Voor mij persoonlijk te groot en de muziek te hard En het lijkt mij minder personeel

Mooie producten. Mooi ingepakt. Aantrekkelijke prijs.

Online besteld, volgende dag aan de deur afgeleverd

Mooi Olsenvest, prachtige blauwe kleur, maat valt goed

Niet ontvangen wat ik heb besteld

Ik heb een hele andere broek ontvangen dan ik had besteld en vervolgens krijg ik geen reactie op mijn mails of telefoontjes hoe dit op te lossen. Nu het geleverde op eigen kosten geretourneerd!

Zeer ruime keuze, super klantgericht.

Grote winkel, mega ruime keuze en zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

Iets terug gestuurd,geld was binnen een week terug gestort

Naar tevredenheid geholpen

Na vorige week een nare ervaring als trouwe klant te hebben meegemaakt, werd ik hierover teruggebeld. Een goed en positief gesprek gehad. Dit tekent het bedrijf Konijnendijk mode.

Ruimte voor verbetering

Snelle levering. Netjes verpakt. Wie weet nog een leuk schrijven erbij op een kaart.

Ruime collectie, ook voor de heren.

Ik ben positief verrast met de collectie, met name voor de heren. Ik had dit niet verwacht in de Hoekse Waard. De kleding waarvoor ik normaal naar Den Haag ga, kan ik ook hier kopen. Ook de horeca heeft mij positief verrast.

Heerlijk shoppen in mooie winkel

Ik was samen met een vriendin en hebben een heerlijke ochtend gehad. Rustig kijken in alle kledingrekken, koffie tussendoor, vriendelijke hulp indien nodig. De garderobe is geweldig zodat je niet met je jas aan de winkel in moet.

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland