Via de site besteld, goed en snel geregeld
Beste Pieter, Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met je bestelling via onze website. We streven altijd naar een snelle en betrouwbare service en zijn blij te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We waarderen je aanbeveling en hopelijk zien we je snel weer, zowel online als in de winkel! Met stijlvolle groet, Het team van Konijnendijk Mode
Heel veel keuzen.
Beste Olga, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent door ons personeel en dat je tevreden bent met de ruime keuze. We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode! Met stijlvolle groet, Het team van Konijnendijk Mode
Een paar keer per jaar ga ik met een vriendin hier shoppen en lunchen Soms ga ik er ook met mijn schoonmoeder heen. Je voelt je erg welkom in de winkel en je kan er met gemak een paar uur winkelen. Voor ieder wat wils. Jammer dat we niet dichterbij wonen. De retourkosten weerhouden me soms van het online shoppen omdat je niet altijd weet welke maat zal passen.
Beste Elisabeth, Wat fijn om te horen dat je zowel onze webshop als de winkel in Zuid-Beijerland zo waardeert! We doen ons best om een fijne winkelervaring te bieden, en het is mooi om te lezen dat je je altijd welkom voelt. We begrijpen dat de retourkosten soms een drempel kunnen zijn bij online shoppen. We nemen je feedback mee en blijven kijken naar manieren om het nog gemakkelijker te maken. We waarderen je aanbeveling. Hopelijk zien we je snel weer, zowel online als in de winkel! Met stijlvolle groet, Het team van Konijnendijk Mode
Snel verstuurd. Produkt zoals verwacht
Beste J, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel is verstuurd en dat het product aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode! Met vriendelijke groet, Het team van Konijnendijk Mode
Je wordt fijn geholpen maar niet opdringerig. Heerlijk kopje koffie tussendoor. Veel keuze in merken. Echt fijn winkelen
Beste Wies, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 8! Wat fijn om te horen dat je de keuze in merken, onze service en het kopje koffie tussendoor zo waardeert. We streven ernaar om iedereen een fijne en ontspannen winkelervaring te bieden, en jouw feedback laat zien dat we daarin slagen. Hopelijk zien we je snel weer bij Konijnendijk Mode! Met vriendelijke groet, Het team van Konijnendijk Mode
Snelle levering, netjes verpakt.
Beste Elly, Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling en mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en nette verpakking. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je snel weer te mogen helpen bij Konijnendijk Mode! Met vriendelijke groet, Het team van Konijnendijk Mode
Fijne winkel
Beste Annelies, Wat een prachtige beoordeling, bedankt! Een 10 én een aanbeveling, daar zijn we heel blij mee. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en de winkelervaring. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode! Met vriendelijke groet, Het team van Konijnendijk Mode
Dit is de 2de keer voor een slechte ervaring. De vorige was in Zuid-Beyerland. Vroeger werd mijn vrouw die slecht zient is fantisch geholpen en kon ik rustig onder het genoot van een kop koffie de krant lezen. Nu moesten we het zelf uitzoeken. Ik kon niet eens zitten als ze de paskamer was. De stoelen waren in gebruik door de stoffeerders, ze werden gebruikt om de werkplek af te zetten met lint.
Beste klant, Bedankt voor je review. Wij hebben begrepen dat één van onze collega's al per e-mail contact met u heeft opgenomen. Wat jammer om te horen dat je ervaring deze keer niet aan jullie verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Bij Konijnendijk Mode zijn de kosten voor retour inderdaad altijd voor eigen rekening, wat ook vermeld staat in onze voorwaarden. Daarnaast vinden we het erg vervelend om te horen dat het comfort in de winkel niet naar wens was. Dit is zeker niet wat we willen uitstralen, we zijn inderdaad druk bezig met een grote verbouwing waar u geen last van zou moeten ondervinden. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen en opnieuw een fijne winkelervaring te bieden. Met vriendelijke groet, Het team van Konijnendijk Mode
Nette service, kleding goed verpakt verzonden.
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je onze service en zorgvuldige verpakking waardeert. Het is ons doel om elke bestelling netjes en met zorg te verzenden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Snel geleverd en heel netjes verpakt.
Bedankt voor je positieve review en aanbeveling, Marianne! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Fijne winkel, personeel, echt klantgericht
Bedankt voor je prachtige review en aanbeveling, Henriette! We zijn blij dat je onze winkel en het klantgerichte personeel zo waardeert. Het doet ons goed om te horen dat je je welkom voelt bij ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Wegens tijdgebrek online bestelling gedaan. Allemaal prima. Mooie trui, op tijd bezorgd zoals het hoort maar in de winkel hebben ze veel meer keus.
Bedankt voor je review en aanbeveling, Liesbeth! We zijn blij dat je tevreden bent met je online bestelling en dat de trui op tijd is bezorgd. We nodigen je graag uit om binnenkort weer eens in de winkel langs te komen – daar hebben we inderdaad nog meer keuze om uit te ontdekken. Tot snel bij Konijnendijk Mode!
Goed advies ontvangen. Er werd alle tijd genomen, het was heel plezierig en persoonlijk. Hier ga ik vaker komen!
Beste Thea, Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij dat je het persoonlijke en goed doordachte advies waardeert. Ons team neemt graag de tijd om je zo goed mogelijk te helpen. We kijken ernaar uit om je vaker te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Ben tevreden met de mooie sjaals die zijn aangekocht bij Modezaak Konijnendijk.
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de mooie sjaals die je bij ons hebt gekocht. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode voor meer stijlvolle aankopen!
Top winkel! Goede service, zowel via de website als in de winkel. Bij het ophalen vriendelijk personeel! En veel keus
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je onze service, zowel online als in de winkel, als top ervaart. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met ons vriendelijke personeel en ons ruime assortiment. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Snelle afhandeling en levering.Artikelen keurig verpakt en vriendelijke afhandeling.
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle afhandeling, levering en de nette verpakking van je artikelen. Jouw complimenten over de vriendelijke service waarderen we enorm. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Vind het raar dat als je in de winkel iets terugbrengt wat je besteld heb geen geld terug krijgt Wel zo handig om dat weer te verrekenen als je iets zou kopen vanuit de winkel. Dan duurt dat weer een aantal dagen voordat je het krijgt teruggestort.
Bedankt voor je eerlijke feedback! We zijn blij dat je goed geholpen bent in onze winkel. We begrijpen dat het voor jou handiger zou zijn om bij een retour direct in de winkel te verrekenen. Helaas is ons retourproces zo ingericht dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag wordt teruggestort. We nemen je feedback zeker mee en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
De bestelling ging zeer snel. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening. Erg vervelend als blijkt dat je een maat te klein besteld hebt.
Bedankt voor je review en feedback! We zijn blij dat de bestelling snel is geleverd, maar begrijpen dat de retourkosten teleurstellend kunnen zijn, vooral als je een andere maat nodig hebt. Wij zijn op onze website zeer transparant over de retourkosten en dat deze voor eigen rekening zijn. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode
Snelle verzending, mooie kleding.
Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je zowel in de winkel als online graag bij ons winkelt. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle verzending en onze mooie kleding. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, zowel in de winkel als online!
Snel geleverd en mooi ingepakt.
Bedankt voor je geweldige beoordeling en het geven van een 10! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie verpakking. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Ik heb de bestelling correct en snel binnen gekregen
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je bestelling snel en correct is geleverd. We streven altijd naar een vlotte service en waarderen je review enorm. Hopelijk tot snel bij Konijnendijk Mode!
Snelle verzending, makkelijk te bestellen en makkelijk te retourneren.
Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en het gemak van zowel bestellen als retourneren. We doen ons best om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Snelle verzending van mijn item en netjes verpakt!
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle verzending en de nette verpakking van je item. Het is geweldig om te horen dat je onze webshop waardeert. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn bij Konijnendijk Mode!
Mooi shirt gekocht en heel snel geleverd
Bedankt voor je fantastische beoordeling en het geven van een 10! We zijn blij dat je tevreden bent met je mooie shirt en de snelle levering. We waarderen je positieve feedback en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode.
Bedankt voor je geweldige beoordeling en het geven van een 10! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland