Vlotte levering, ben nu in afwachting van de afhandeling van de retourzending.

Tot nu toe positief, kan de retourafhandeling nog niet beoordelen.

Prima snelle levering en afhandeling

zeer snelle levering

Binnen 1 dag ontvangen. TOP

Vlugge goede service, leuk verpakt

Nvt

besteld en niet leverbaar

tot 3 keer toe wordt ik nu achtervolgd om een review op te schrijven, terwijl de bestelling die ik deed gewoon niet leverbaar bleek. 2 sterren ipv 1 omdat ik tenminste snel het geld terug had… nu niet meer mailen aub

Konijnendijk is heerlijk om te winkeleb

Zie boven

Leuk kadootje!

Als een kadootje verpakt en was snel binnen !

Top geregeld en top kwaliteit product

We kennen Konijnendijk al jaren heeft kwaliteit producten en zeer deskundig personeel

Prima geregeld en snel geleverd!

Fijn zaken gedaan met deze webwinkel! Hoop ook eens in de buurt te komen om de winkel zelf te bezoeken!

Fijne, vriendelijke en behulpzame relaxte modezaak.

Veel keuze in kleding zowel voor dames als heren. Je wordt er goed geholpen als je hulp wilt maar je kunt ook lekker zelf zoeken en passen zonder dat je wordt lastiggevallen. Wat ik ook erg prettig vind is dat de kleding gratis vermaakt kan worden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de lunchroom die je dan het eerste gratis bakje koffie of thee mag aanbieden. Heerlijke broodjes en salades. Top zaak wij komen er al jaren.

Zo hoort het

A

Snelle levering van goed product. Netjes verpakt.

Snelle levering, prachtig verpakt, mooie kwaliteit en exact zoals de foto

Fijn dat maat 46 ook te koop is bij Konijnendijk mode. Kwam er altijd al voor mijn man maar nu ook zeker een winkel voor mij. Mooie jurk. Stof voelt heerlijk aan. Prima pasvorm. Kortom: een prima product.

even een klasse beter

een shirt van PME gekocht via een andere webwinkel kreeg deze verfrommeld door de brievenbus maar wilde hetzelfde shirt alleen een andere kleur en deze bij Konijnendijk mode gekocht. snelle levering en heel mooi verpakt met zelfs al een retourformulier erin zodat zonder veel gedoe het eventueel retour kon zenden. en de prijs was gelijk alleen een klasse beter

Mooie winkel

Mooie winkel veel keuze soms wel jammer dat alles op merk hangt als je bijv een bepaald kledingstuk zoekt moet je de diverse merken af

Goed geholpen Advies gekregen.Kwam zelf ook nog met ideeën Kom zeker weer

Veel keuze en een gewedige service.

We hadden veel keuze, werden vriendelijk geholpen en de service is top.

Maar ik had een jurk besteld die volgens de websitebezoek in voorraad was en betaald en dan krijg je de volgende dag mail dat de jurk er niet meer was en zou mijn geld terug krijgen Dat is intussen voor elkaar Maar toch even teleurstelling Met vriendelijk groeten

Top!!

Alles keurig zoals toegezegd.

Correct en snel geleverd!

Keurige service!!

Zoals altijd bestelde artikelen weer keurig verpakt en snel geleverd!!

Snelle, correcte levering

Snel, mijn bestelling als een mooi met zorg persoonlijk cadeautje verpakte jumpsuit binnengekregen.

prettige winkel

Veel keus, goede kwaliteit, prettig en vakkundig geholpen!

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland