Bij een telefonisch contact, ben ik goed geholpen. De levering ging heel snel!

Teleurgesteld

's Avonds een T-Shirt besteld wat volgens de website aanwezig was, helaas kwam er de volgende dag een bericht dat het geld teruggestort werd omdat het artikel er niet was. De teleurstelling betreft alleen de aankoop via internet en niet mijn ervaring in de winkel. Die zijn altijd goed.

Prima bedrijf

Snelle correcte levering. Ben benieuwd of het gene wat ik retour heb gestuurd ook zo snel verwerkt is. Mooie spullen

Snel

Snelle levering en met zorg verpakt

Snelle bezorging, mooi verpakt en heel klantvriendelijk!

Kwaliteit!

Zoals in de winkel klasse uitstraalt! zo werkt ook de webshop. Alles netjes verzorgd, goede communicatie. Een voorbeeld webshop! Een webshop waar je met vertrouwen kan kopen.

Prima verlopen bestelling; geen op of aanmerkingen, top!

Snel en perfekt

Snelle levering enperfect ingepakt

keurig verzorgd pakket

Pakket ziet er keurig verzorgd uit!

goed en snel geleverd.

Netjes verpakt , snel verstuurd en ruime keuze.

Netjes verpakt, ruime keuze en snel verstuurd

Prachtige collectie, snel geleverd

Mooie merken, uitgebreid assortiment en heel snel en zorgvuldig geleverd. Top!

Nog nooit teleurgesteld

Vanmorgen voor het eerst sinds de C. weer eens binnengestapt. Fysiek passen is zo fijn.Binnen een half uur voor 3 jurkjes geslaagd met goed en eerlijk advies. Waren nog te vroeg om te lunchen. :) Maar we zijn niet voor het laatst geweest dus dat komt wel goed.

goede service

Ik had tijdje geleden een 10 days tasje besteld via de webshop. Later die dag werd ik gebeld dat het tasje niet meer voorradig was, maar had al wel betaald. De volgende dag had ik het aankoopbedrag + de vezendkosten weer op mijn rekening teruggestort gekregen. Goede service!

Geweldige winkel, kortom genoten!

Leuke winkel, veel keus, aardige medewerkers, Lekker geluncht, koffie gedronken! Kortom hier kun je jezelf wel een dagje verwennen hoor!

Snel en netjes

Retouren prijzig!

Duurde alleen erg lang bij de kassa. Ondanks dat het niet druk was.

Helemaal super ! En snel ! Zag er allemaal keurig uit !

Helemaal goed !

Prima service, ook per telefoon goed bereikbaar

Mijn kleding is in goede staat aangekomen en voldoet aan mijn verwachting. Levering was een dag later dan gehoopt maar dat ligt waarschijnlijk meer aan drukte bij de postbezorging.

Makkelijk te bestellen, snelle en zorgvuldige levering.

Voor het eerst een online-bestelling gedaan. Makkelijke site om te bestellen. En een snelle en zorgvuldige levering.

Jurkje prima, verzendkosten en retourkosten te duur.

Alles goed geregeld, jammer van de verzendkosten, ik heb een jurkje terug moeten sturen, dit koste mij €7,50 terwijl ik al voor 2 jurkjes verzend kosten heb betaald.

Prettig personeel, klantvriendelijk

Heel veel keuze, uitstekende service

Lekker veel merken in één pand; voor elk wat wils. Hele goede service en (als je wilt) eerlijk advies. Fijn dat je de kleding ook meteen op maat kunt laten maken. Lekker een bakje koffie en iets lekkers tussendoor maken het een gezellig winkeluitstapje.

Goed Tip verpakt zaken zo dat ze ook door de brievenbus kunnen Nu had ik een doos veel te groot voor de inhoud omdat ik overdag niet thuis was kon ik het de andere avond pas op gaan halen bij een PostNL punt Een enkel broekje van plusbasic had door de brievenbus gekund

Mooi jurkje besteld

Jurkje online besteld. Even nog prettig contact gehad met een medewerker van uw zaak ivm de maat.

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland