Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service.

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de bestelling. Goede service en de levering ging goed.

Heel goed en verzorgd.

Heel klant vriendelijk en mooie sortering

Ik ben heel fijn geholpen...er wordt tijd voor je uitgetrokken... en zoeken alles voor je op

Geweldig!

Keurig verpakt en verzonden.

Keurig ingepakt,vest ziet er goed uit. Hier een tevreden klant

Ik kom reeds enige jaren bij Konijnendijk en wordt altijd goed geadviseerd. Dat is belangrijk.

Duurt te lang voor je het thuis krijgt

24 april besteld en nu 30 april nog niet thuis. Waarschijnlijk morgen 1 komt het aan. Verder wordt alles netjes gedaan, Op tijd bericht van bestelling ontvangen en bestelling is onderweg.

Snelle levering en retouren snel verwerkt

Zoals ik al schreef snel levering en ook de retouren zijn snel afgehandeld . Wat mij wel tegen gaat houden om online nog bij jullie te kopen dat is de verzendkosten , dacht toch dat die eerder 4,95 waren of ik moet het mis hebben. Mooi shirt gehouden waar ik helemaal tevreden mee ben

Snelle levering, mooie kleding.

Goed contact en snelle levering

had vragen die snel en juist werden beantwoord. de bestelling ging vlot en was snel in huis.

Geweldige winkel

Geweldige winkel, hele aardige en behulpzame medewerkers. Goed geadviseerd! Kortom ik kom snel weer langs!

Snelle levering, mooi verpakt

Alles prima on line maar je mist de hartelijkheid van alle medewerkers, ook van het restaurant!

Mooie winkel , overzichtelijk en goed vriendelijk advies .

Veel merken en overzichtelijk. Prettig om te winkelen en vriendelijk personeel met goed advies .

Goed advies en snelle levering

Zowel in de winkel als online een goede service. Mijn bestelling werd razendsnel geleverd!

Keurige & snelle levering

Prima georganiseerd. Ontspannen. Jammer dat restaurant niet open mag. Hebben broodje meegenomen. Supergoed.

Alles met flair

Presentatie op welke manier ook is professioneel, met flair en inspirerend. Levering vlot. Totaal: goed gevoel bij de aankoop!

Mooie top, past perfect. Mooie collectie kleding. Snelle levering. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn.

Prima geregeld

Alles perfect , alleen jammer van een shirt , was leverbaar ( betaald) andere dag berichtje dat het er toch niet was ( geld terug gestort gekregen )

Goed product verhouding prijs Snelle actie na bestelling

Bestelling prima uitgevoerd

Heel prettige ervaring. Trui en kaars besteld, keurig verzorgd. Netjes mails ontvangen over de bestelling en in welk stadium de bestelling was. Gauw weer wat bestellen.

Keurig bezorgt

Pakje was keurig verpakt en prima bezorgt Absoluut geen klachten

Heel fijn en klantgericht

Het contact was gijn, meedenkend en heel erg klantgericht

Met zorg ingepakt

Netjes verzorgd