Ik ging mijn retour naar de post brengen en moest tot mijn verbazing € 7.25 betalen . Dat ik iets zou moeten betalen oké , andere websites zijn of gratis of houden € 4.95 af van het retourbedrag , dat is acceptabel, maar €7.25 is voor mij een reden om nooit meer bij jullie te bestellen .
Overzichtelijke webshop. Mooie merken. Snel bestelproces en gratis levering.
Beste Patricia, bedankt voor uw reactie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Jas is retour gestuurd. Door een fout is het geld niet teruggestort. Vervolgens heb ik hier een mail over gestuurd. Bedrag is alsnog overgemaakt. Betalingen dus zelf wel even in de gaten houden. Tevens is Konijnendijk 1 van de weinige bedrijven waar je niet gratis retour kunt sturen. Zorgt zeker voor een drempel om online te bestellen. Neem het risico liever niet van online bij deze winkel bestellen, zeker niet als je twijfelt tussen 2 maten. Kleding wordt wel netjes verstuurd met elk item apart in papier ingepakt.
Originele beoordeling
Jas is retour gestuurd. Door een fout is het geld niet teruggestort. Vervolgens heb ik hier een mail over gestuurd. Bedrag is alsnog overgemaakt. Ik had het op zijn minst netjes gevonden als er excuses was gemaakt. Tevens is Konijnendijk 1 van de weinige bedrijven waar je niet gratis retour kunt sturen. Zorgt zeker voor een drempel om online te bestellen. Neem het risico liever niet van online bij deze winkel bestellen, zeker niet als je twijfelt tussen 2 maten.
Pakketje nog niet aangekomen Het pakketje is gearriveerd en prima in orde bevonden. Een mooie jurk! Het verzenden duurde heel erg lang, steeds werd de aflevering weer vertraagd.
Beste Annie, bedankt voor uw reactie. Excuus voor het ongemak i.v.m. de verzending van uw bestelling. Leuk om te horen dat u een mooie jurk heeft gekocht! Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Pakketje nog niet aangekomen
Bestelling vlot ontvangen en retour snel afgehandeld. Alleen jammer dat er geen retour antwoordnummer is.
Beste A van Santen, bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is afgehandeld. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode,
Verkeerd artikel geleverd gekregen. Retour behandeling ook niet naar behoren afgehandeld. Na deze 2 missers geen behoefte meer hier nog iets te bestellen.
Beste Caroline, Vervelend dat u het zo ervaren heeft. Wij komen graag met u in contact. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode.
Super vriendelijk personeel en goede service!
Bedankt Marianne voor uw reactie! Fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Prima ontvangen, prachtig shirt, zeer tevreden, graag tot de volgende keer.
Beste Mieke, bedankt voor uw reactie! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Heb fysiek in de winkel een online product geruild. Voordat ik de winkel verliet met een grotere maat was mijn online retour al verwerkt
Beste Loes, bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan, Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Al jaren koop ik graag kleding in de winkel in zuid-Beijerland. De keuze is echt groot, de mensen die er werken vriendelijk en als ik er met mijn vriendin ga winkelen, nemen we altijd lekker koffie met gebak. Echt een verwen momentje.
Bedankt Liesbeth voor uw reactie! Leuk om te horen dat u winkelen bij ons als verwen moment ziet. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Snelle levering!!!!
Beste Alberts bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Zo wie zo vind ik Konijnendijk een fijne winkel en fijn personeel
Beste N. Trommel, bedankt voor u reactie. Fijn om te horen dat uw ervaring goed is met onze medewerkers en de winkel! Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Vanmorgen samen met mijn man om 09.00 gaan winkelen bij Konijnendijk mode. We werden hartelijk welkom geheten en kregen gelijk een kopje koffie of thee aangeboden met een paas eitje. Super leuk. Verder hebben we heerlijk gewinkeld en een paar broodjes meegenomen om thuis op te eten. We willen iedereen bij Konijnendijk bedanken voor de paar uurtjes die we hier weer hebben doorgebracht. Het was weer heel fijn om even te winkelen. Alles was weer super goed geregeld. We komen snel weer terug.
Bedankt Ellen voor deze reactie! Wat leuk om te horen dat jullie zo fijn hebben gewinkeld, en gebruik hebben gemaakt van onze afhaalservice in de Ritz. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Wij kwamen voor de Corona graag bij Konijnendijk om te winkelen en een gezellig kopje koffie te drinken of een heerlijk broodje te eten. Wij hopen dan ook na deze tijd weer langs te kunnen gaan!
Bedankt Jolanda voor uw reactie! Leuk om te horen dat u het bij ons als fijn ervaart. Weet u ook dat u nu op afspraak kunt komen winkelen? Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Originele beoordeling
Helaas werd het pakketje niet op het juiste adres bezorgd. Omdat wij momenteel niet op ons eigen adres verblijven had ik het adres van onze zoon opgegeven. Helaas werd het daar niet bezorgd. Vandaag (2 april) kwam ik thuis voor de post en zag dat het pakketje in onze brievenbus was gepropt. Met enige moeite eruit gekregen. (We wonen nl in een appartement met een brievenbus op de begane grond)
Ik werd netjes gebeld om te overleggen over een artikel dat niet meer leverbaar is. Verder mooie kleding en schoenen in de collectie
Beste Danielle, bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Levering volgens afspraak, alleen bijzonder dat ik gebeld werd dat dezelfde bestelling ook nog klaar lag om opgehaald te worden. Daar werd ik over gebeld en is verder keurig netjes afgewikkeld.
Beste Hans, bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat voor u alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Broek die afgebeeld stond op webpage was bij nader inzien niet meer aanwezig en teruggestuurd naar leverancier. Webshop was dus niet actueel. Werd hier telefonisch van op de hoogte gesteld. Excuses werden aangeboden en geld werd geroutineerd.
maar was alleen te klein
Beste Rietje, Bedankt voor uw recensie! Jammer dat die te klein was. Met vriendelijke groet, Jessica Team Konijnendijk Mode
De broek die ik heb besteld was niet volgens het plaatje. Maar ben goed geholpen en het probleem is opgelost.
Originele beoordeling
De broek die ik heb besteld was niet de broek volgens het plaatje. Dat vind ik niet zo leuk want het kostte mij €7,25 aan retour zending.
Alles verliep vlekkeloos, heel blij mee.
Beste Jannie, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode.
goed geholpen
Alles netjes geleverd. Kleur van 1 artikel was iets anders dan op de foto. Retour zending wel zelf betalen
Beste Lenie, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Beste Marie-Jeanne, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode.
Alles verliep goed bestellen en aflevering klasse
Beste Adrie, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Prima en zeer vlotte verzending
Beste Wilma, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk.
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland