goede service

nette levering, makkelijk en snel

Prima geregeld bestelling snel geleverd

De bestelling is snel en netjes geleverd door post nl

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt.

een mooie ervaring om weer in de modewinkel te zijn

nadat het een hele tijd geleden was, was het weer fijn om in de winkel te zijn, we hebben rustig in de winkel rond kunnen kijken met heerlijke koffie en ook met wat nieuws naar huis.

Snelle reactie, keurig ingepakt, uitstekend.

Uitstekend.

Uitstekend.

Helaas was een van de bestelde shirts niet meer voorradig. Werd keurig gebeld door een medewerkster. Snel geld retour. Klasse. Wel jammer dat dit al de 2e keer was dat een door mij besteld artikel niet meer voorradig was.

Erg vlotte en nette afhandeling.

Na de bestelling wordt alles netjes en vlot afgewerkt.

goed geleverd prima

Altijd goede kwaliteit

goed en keurig verzorgd

vlotte en nette leyering

Vlotte levering.. hou ik van !!

Nog echt van vandaag besteld, morgen in huis .. daar hou ik van !

Prima, snel geleverd !

Voor het iets on-line gekocht bij Konijnendijk ! Dat is prima bevallen ! We hopen wel binnenkort weer gewoon langs te komen ! Maar dit is een goed alternatief !!

Snel, keurig, dus online ook klantvriendelijk!

Zie hierboven!

Ouderwets relaxed winkelen in coronatijd!

Winkelen op afspraak is bij Konijnendijk een super fijne ervaring! Het personeel was erg relaxed en nam alle tijd voor ons. Er werd koffie en thee rondgebracht in de winkel, ontzettend leuk en lekker! Afgezien van het mondkapje voelde winkelen bij Konijnendijk als vanouds. Ieder seizoen kunnen wij hier slagen, we willen nooit ergens anders heen!

Goede service, en snelle levering.

Artikel wat er niet bleek te zijn, persoonlijk voor gebeld en gelijk betaling retour geregeld, top.

Snelle correcte levering

Zie boven

Zeer tevreden met de service.

De broek die ik bestelde kwam binnen een paar dagen per post bij ons thuis.

Zo klantvriendelijk.

We zijn weer zo goed geholpen door een van jullie verkoopsters, gewoon een privé styliste. Ook het aanbieden van koffie en zelfs een broodje, maakte het weer zo gezellig voor ons, heel erg bedankt voor de super service.

Geleverde voldeed aan de verwachtingen.

Helemaal goed

Ik had iets besteld, maar het moest retour en dat ging allemaal heel vlot en goed. . Moest echter wel zelf de retourkosten betalen.

heel vlot ging alles

voor het eerst maar heel tevreden

Goede ervaring

Goed en degelijk geholpen

super

De jurk keurig verstuurd.

Snelle levering mooi verpakt aandacht aan besteed, geweldig

verkeerde levering, kost mij 7,25 retourkosten.

Ik bestelde een PME overhemd in de maat XL. een ook bevestigd. Er werd echter een overhemd geleverd in de maat XXL. Was dus te groot. Retour gestuurd, kosten 7,25 en geen overhemd.

Vlotte afwikkeling

Webshop functioneert prima. Na bestelling snelle verzending. Minpuntje terugzenden van artikelen op kosten vd klant. Ik zou Konijnendijk wel aanbevelen, maar nadrukkelijk aangeven dat terugzenden voor eigen rekening is.

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland