Zoals ik al schreef snel levering en ook de retouren zijn snel afgehandeld . Wat mij wel tegen gaat houden om online nog bij jullie te kopen dat is de verzendkosten , dacht toch dat die eerder 4,95 waren of ik moet het mis hebben. Mooi shirt gehouden waar ik helemaal tevreden mee ben
Bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat alles zo snel is afgehandeld. We zullen uw punt over de verzendkosten meenemen in ons optimalisatie plan. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Snelle levering, mooie kleding.
Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
had vragen die snel en juist werden beantwoord. de bestelling ging vlot en was snel in huis.
Bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Geweldige winkel, hele aardige en behulpzame medewerkers. Goed geadviseerd! Kortom ik kom snel weer langs!
Bedankt voor uw recensie. Wat leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Alles prima on line maar je mist de hartelijkheid van alle medewerkers, ook van het restaurant!
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat online winkelen bij u ook goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Veel merken en overzichtelijk. Prettig om te winkelen en vriendelijk personeel met goed advies .
Bedankt voor uw reactie! Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze winkel en service. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Zowel in de winkel als online een goede service. Mijn bestelling werd razendsnel geleverd!
Bedankt voor uw recensie! Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Prima georganiseerd. Ontspannen. Jammer dat restaurant niet open mag. Hebben broodje meegenomen. Supergoed.
Bedankt voor je reactie. Wat goed om te horen dat u een fijne winkelervaring heeft gehad! Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Presentatie op welke manier ook is professioneel, met flair en inspirerend. Levering vlot. Totaal: goed gevoel bij de aankoop!
Bedankt voor uw reactie. Wat leuk om te horen dat u geïnspireerd bent door onze presentatie! Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Mooie top, past perfect. Mooie collectie kleding. Snelle levering. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn.
Alles perfect , alleen jammer van een shirt , was leverbaar ( betaald) andere dag berichtje dat het er toch niet was ( geld terug gestort gekregen )
Bedankt voor uw recensie! Wat jammer dat T-shirt niet meer op voorraad was. Fijn om te horen dat de rest wel perfect was en u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Goed product verhouding prijs Snelle actie na bestelling
Heel prettige ervaring. Trui en kaars besteld, keurig verzorgd. Netjes mails ontvangen over de bestelling en in welk stadium de bestelling was. Gauw weer wat bestellen.
Bedankt voor uw recensie. Fijn dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Pakje was keurig verpakt en prima bezorgt Absoluut geen klachten
Bedankt voor uw reactie! Goed om te horen. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Het contact was gijn, meedenkend en heel erg klantgericht
Beste Erna, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Netjes verzorgd
Beste Angelique, bedankt voor uw recensie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Ik ging mijn retour naar de post brengen en moest tot mijn verbazing € 7.25 betalen . Dat ik iets zou moeten betalen oké , andere websites zijn of gratis of houden € 4.95 af van het retourbedrag , dat is acceptabel, maar €7.25 is voor mij een reden om nooit meer bij jullie te bestellen .
Overzichtelijke webshop. Mooie merken. Snel bestelproces en gratis levering.
Beste Patricia, bedankt voor uw reactie! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Jas is retour gestuurd. Door een fout is het geld niet teruggestort. Vervolgens heb ik hier een mail over gestuurd. Bedrag is alsnog overgemaakt. Betalingen dus zelf wel even in de gaten houden. Tevens is Konijnendijk 1 van de weinige bedrijven waar je niet gratis retour kunt sturen. Zorgt zeker voor een drempel om online te bestellen. Neem het risico liever niet van online bij deze winkel bestellen, zeker niet als je twijfelt tussen 2 maten. Kleding wordt wel netjes verstuurd met elk item apart in papier ingepakt.
Originele beoordeling
Jas is retour gestuurd. Door een fout is het geld niet teruggestort. Vervolgens heb ik hier een mail over gestuurd. Bedrag is alsnog overgemaakt. Ik had het op zijn minst netjes gevonden als er excuses was gemaakt. Tevens is Konijnendijk 1 van de weinige bedrijven waar je niet gratis retour kunt sturen. Zorgt zeker voor een drempel om online te bestellen. Neem het risico liever niet van online bij deze winkel bestellen, zeker niet als je twijfelt tussen 2 maten.
Pakketje nog niet aangekomen Het pakketje is gearriveerd en prima in orde bevonden. Een mooie jurk! Het verzenden duurde heel erg lang, steeds werd de aflevering weer vertraagd.
Beste Annie, bedankt voor uw reactie. Excuus voor het ongemak i.v.m. de verzending van uw bestelling. Leuk om te horen dat u een mooie jurk heeft gekocht! Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Originele beoordeling
Pakketje nog niet aangekomen
Bestelling vlot ontvangen en retour snel afgehandeld. Alleen jammer dat er geen retour antwoordnummer is.
Beste A van Santen, bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is afgehandeld. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode,
Verkeerd artikel geleverd gekregen. Retour behandeling ook niet naar behoren afgehandeld. Na deze 2 missers geen behoefte meer hier nog iets te bestellen.
Beste Caroline, Vervelend dat u het zo ervaren heeft. Wij komen graag met u in contact. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode.
Super vriendelijk personeel en goede service!
Bedankt Marianne voor uw reactie! Fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Prima ontvangen, prachtig shirt, zeer tevreden, graag tot de volgende keer.
Beste Mieke, bedankt voor uw reactie! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet Team Konijnendijk Mode.
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland