Goed geholpen. Snel geleverd.

Goed geholpen. Snel geleverd.

Supper servise

Staan altijd voor iedereen klaar.Top!

Super snelle levering en keurig verpakt en bezorgd

Een prettige gastvrije winkel

Zowel online en in de winkel, fijne bediening.

Geweldige service.

Prima service. Klantvriendelijk

Prima geregeld

Kleding afgehaald, keurig gedaan, netjes verpakt

Prima geregeld

Op tijd en snel geleverd.

Mooie service via de webshop

De webshop is heel toegankelijk. Nog nooit online kleding gekocht. 4 artikelen besteld, maar inmiddels was 1 artikel al uitverkocht. De andere 3 waren goed. Drempel om online kleding te bestellen is veel lager geworden. En dan nog de brengservice: helemaal een luxe!

Totnutoe geweldig

Prima, netjes verpakt, geheel volgens verwachting. Jammer dat er iets niet als model bij mij paste. Terugbetaling moet ik nog ervaren .

Vlot, zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit en pasvorm van het herenvest.

Konijnendijk lijkt me een mooie kwaliteitszaak. Het ligt te ver weg voor mij, maar door de webshop kan ik er toch winkelen.

Prima in orde.

Precies de kleuren die ik had gezien en het klopte met de maat.

Geweldig goed geregeld

Super snel bezorgd, door eigen personeel

Een compleet concept voor hem en haar.

Als we na online weer live kunnen shoppen zijn we er snel bij inclusief lekker lunchen.

Klant vriendelijk zoals we gewend zijn

Je wordt goed op de hoogte gehouden hoever je bestelling is. Zelfs de retour bevestiging en hoeveel geld je retour krijgt. Allemaal prima. Een verbeterpunt. Mijn doos was veel te groot. De kleren lagen er Schots en scheef in. Dat kwam heel rommelig over. Verder prima. Persoonlijke boodschap wordt ook geapprecieerd

Heel veel service gegeven. Ben blij met jullie

Keurige service

Hoewel ik het persoonlijk advies van Konijnendijk echt mis, ben ik zeer tevreden met de service van de online webshop. Mijn blouse kwam keurig verpakt en binnen de afgesproken tijd aan.

Dat kan veel beter

Bestelling via de website geplaatst; mantel was op voorraad. Volgende dag geautomatiseerd bericht; we kunnen niet leveren. Na 2 dagen geld terug. Verder geen service of contact. Bij beoordelingsverzoek een link die niet werkte; daarover gemaild; mail terug correcte beantwoording en aanbod gekregen van een "stylist" die terug zou bellen voor een alternatief. De stylist niet voorbereid, oppervlakkig, verkeerde toon en ongeïnteresseerd. Echt niet klantgericht. Onvoldoende dus. Jammer.

Snelle levering, prima service

De bestelling werd bijzonder vlot afgeleverd. Keurig verzorgd. Ook het retourneren van de helaas te kleine trui werd prima afgewikkeld.

Goede snelle service!

Samen met vriendin onze bestellingen gepast. Het was mooi ingepakt.

Prima met aantekening

Bestellen prima, Ik kon de jas ophalen bij de winkel, wat ik miste was een tijdvak, dus heb ik gebeld en kreeg de gewenste informatie, Vriendelijk te woord gestaan door haar.

Een bijzondere fijne winkel met veel keuze.En heel vriendelijk personeel.

Snelle bezorging en goed klantcontact

Ik plaatste mijn bestelling op vrijdagochtend en werd kort daarna gebeld met de mededeling dat een van de door mij bestelde truien in het echt nogal afweek van de afbeelding op de website. De verkoopster ging er wel vanuit dat de trui leuk zou staan op een donkerblauwe spijkerbroek, dus ik heb 'm toch genomen. Op zaterdag werd mijn bestelling al bezorgd! Ik ben zeer tevreden over het telefonisch contact, de snelle bezorging en de mooie kleding.

Product keurig verpakt.

Gravin Sabinastraat 57