Prima in één woord uitstekend

Bezorging aan huis, was perfect, en uitstekend verpakt!

Vlotte en keurige levering!

Jammer dat ik na m'n bestelling van 5 items direct na betaling de mededeling kreeg dat alles uitverkocht was. Gelukkig kreeg ik de volgende dag een mail dat de bestelling ( met uitzondering van 1 artikel ) in behandeling was genomen. Is prima in orde gekomen maar dit zorgde wel even voor verwarring. Verder prima service en byzonder aardig personeel.

top

Hele snelle service en aflevering van de bestelling.

Prima en snelle service

Via de website heb ik besteld en heb geen contact met medewerkers gehad. Zodra ik de bestelling had geplaatst is deze direct verwerkt en verzonden. Zat goed verpakt. Ik ben zeer tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

Ik heb geen slechte ervaring ,alleen een punt van kritiek ! Waarom staat er op uw side niet vermeld wat de kwaliteit is van een artikel ,ik bedoel dan of het katoen polyester of bv wol is ! Dat vind ik echt een groot gemis .

Geen oordeel.

Helaas kan ik nog geen beoordeling geven, omdat mijn bestelling nog niet bezorgd is. Er kwam eerst een mail dat het maandag bezorgd zou worden. Later een mail dat het dinsdag bezorgd werd, maar helaas is het er tot op heden [vrijdag] nog steeds niet. Ik ga ervan uit dat het niet aan Konijnendijk ligt, maar door de drukte van de bezorgdienst.

Goed, kan er niets anders van maken .

Het kon niet beter!

Vrijdagavond had ik on line besteld, Zaterdagmiddag werd, zoals beloofd, thuis bezorgd door een aardige mevrouw. En alle kleding paste perfect. Wat kan ik nog meer wensen!

Slechte ervaring ,na n week nog niets ontvangen ....

Waarom ....ontvang ik mijn pakket niet van post NL Jammer genoeg , kunnen jullie daar niet veel aan doen ... Maar ik heb betaald , en nog niets binnen gekregen .... Post N.L is van geen kant te bereiken .....het schijnt n chaos te zijn Hopelijk komt het nog goed ..... Hartelijke groet Mevr C.Duijnisveld . s’Gravenzande .

Vlotte bezorging, netjes verpakt

Misschien een tip voor de website: betere omschrijving van het product. Bijvoorbeeld bij een sjaal de breedte en lengte beschrijven, nu kreeg ik een vierkante sjaal die ik te kort vond. Als ik op de site gelezen had wat de maat was, had ik hem niet besteld. Het goed beschrijven voorkomt onnodig retour zendingen.

Luxe levering!

Mijn bestelling geleverd in een mooie degelijke verpakking en leuk,een bedank voor aankoop kaartje erbij. Ook in de verpakking gelijk een retour formulier en retour etiket. Had ik gelukkig niet nodig,want de trui was ook heel mooi.

uitstekend

goede website, bezorging netjes, kleding keurig verpakt.

Belofte service

Jammer dat er 1 drukker kapot is waardoor de jas weer terug moest. Hopen dat hij gauw gemaakt wordt.

Netjes geholpen.

Snel geleverd, en snel je geld weer terug.

Perfecte service, ook in corona-tijd.

‘s avonds online besteld en twee dagen later mijn nieuwe overhemden keurig thuisbezorgd. Lekker makkelijk en zonder extra kosten.

netjes en Corect

Snelle en correcte levering, erg netjes verpakt een cadeautje om te ontvangen

Mooie kleding, maar waarom retour voor eigen kosten?

Ik bestelde voor het eerst online bij jullie en koos 4 blouses/shirts. Helaas past er maar één en nu kom ik erachter dat ik zelf de verzendkosten voor het retour moet betalen. Dat valt mij tegen.

iedereen aan te bevelen

keurig thuisbezorgd

bezorging

Als na 2 uur zelfs de broek de bezorgd wordt is dat grote klasse. Zelfs het ophalen!! jammer dat er bij de broek niet stond welke pasvorm het was.

Na 10 dagen artikelen niet ontvangen

Dit is mijn slechtste ervaring ooit. Het is Corona. Het is druk. Bij andere winkels lukt het wel.

perfect!

Vlotte levering. Vriendelijkheid ten top!

Prima levering.

De onlinebestelling werd keurig verpakt en op tijd bij ons afgeleverd.

supersnelle levering, persoonlijk bezorgd!

supersnelle levering, persoonlijk bezorgd .

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland