vriendelijke medewerkers

tijdige en nauwkeurige levering

Kan ik niet beoordelen

IK HEB NOG GEEN JURK ONTVANGEN POST KWAM NIET ANDERE DAG KAARTJE IN DE BRIEVENBUS EN VANMORGEN NOG NIET OP HET AFHAALPUNT DUS GA VANAVOND WEER PROBEREN IK KAN DUS HELAAS GEEN OORDEEL GEVEN. Groet Annelie van Ghert

Ik heb toevallig vandaag een positief mailtje naar de zaak gestuurd, omdat we zeer tevreden zijn met de digitale bestelling en de persoonlijke bezorging aan de deur. Fijn !

zeer snelle levering

zeker aanbevelen

klantvriendelijk, open en toegankelijk

Ik had een bestelling geplaatst, er was per ongeluk een item te hoog geprijsd. Ik werd hierover telefonisch benaderd en het teveel betaalde werd snel teruggeboekt! Dit is een compliment waard!

GOEIE SERVICE

PRIMA ASSORTIMENT

Middelmatig

Ik heb 1 van de 5 artikelen in een verkeerde maat opgestuurd gekregen.

Tevreden!

Snelle levering, keurig verpakt!

Jammer dat men niet op maandag werkt. Hierdoor duurt het langer eer dat je product bezorgd wordt.

Keurig verzorgt. Leveringen zoals besteld.

Opmerking: Bij alle drie de leveringen waren de dozen open of open geweest. Wellicht een punt van aandacht om de dozen beter te verpakken. Bij de eerste levering lag alles door elkaar.

Altijd zeer klantvriendelijk en klant gericht

Voor het eerst via de webshop besteld door Corona regels. Bestelling liet even op zich wachten... er was al wat uitverkocht, maar na overleg kon ik toch langs komen om .. te kunnen passen voor alternatief... toch wel fijn... en weer prima geholpen.

Gewoon goed als altijd

Goed en duidelijk geholpen

heel prettig

volop keuze en geen opdringende verkoopsters

Geweldig snel netjes verpakt top

Heel goed ervaren

Wat zijn jullie snel en attent!

De afhandeling van de bestelling is zeer snel verlopen en prima verzorgd, dank daarvoor! En dat in deze bijzondere tijden!

Geweldig, helemaal tevreden.

Hes vestje was precieszoals ik verwacht had, maat oké, helemaal top.

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Supersnelle levering!

Ik heb 's morgens besteld en 's middags werd het al geleverd. Mooie kleding van goede kwaliteit.

Wat een servise

De bestelling was er in twee dagen ,snelle service.

Uitstekend!

Overzichtelijke website, snelle levering, mooi verpakt, alles uitstekend geregeld! En ondanks dat hoop ik toch heel gauw weer naar de winkel te mogen. Veel sterkte Konijnendijk team & tot dan!

Bestelde artikelen snel ontvangen.

Overzichtelijk website en je wordt goed geïnformeerd over je bestelde artikelen en de aflevering hiervan.

Snelle enuitstekende levering

Mijn bestelling werd snel geleverd in goede en gemakkelijke verpakking.eenvoudig te retouren en vriendelijk personeel

Gewoon goed en zeer netjes verzorgt

Het enige wat ik jammer vond kocht overhemden van Ledúb maat 43 daarbij vond ik een ander overhemd van State of Art maar wist niet zeker wat ik voor maat moest bestellen dit gevraagd op de chat wat ik voor maat moest bestellen als ik van Ledúb maat 43 hebt het advies van u medewerker was XXL dus ik dat besteld maar helaas dit advies was totaal verkeerd want het hemd was veelste te groot. Dit verkeerde advies koste me wel 7,50 portokosten om het te grote overhemd terug terug te sturen.

Super goed

Snelle correcte afhandeling. Keurig ingepakt, kom zeker nog eens terug

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland