zeer goed

zeer goed

mooie kleding

Mooie kleding, netjes en snel verzonden. Wel jammer dat retourneren op eigen kosten is.

Goede service ook in Corona tijd. Hoop dat als dit alles weer achter de rug is een heerlijke salade te komen eten en lekker te shoppen in jullie mooie winkel.

super

via de chat heb ik mijn vragen gesteld en via de mail kreeg ik vrij snel een reactie. De aankopen waren voor mijn man en door het juiste advies is hij geslaagd!

Bezorging en service goed

Fijn dat ik werd gebeld omdat een artikel al uitverkocht was. Ik mis wel info over materiaal mengsel op de website. Vooral bij wolmengsel is dit voor mij belangrijk

Vlotte service

Nog nooit eerder kleding online besteld, goed bevallen alleen kleur wijkt toch af van de afbeelding

Snelle bezorging en deskundig verpakt.

Voor het eerst via de webshop besteld,voor herhaling vatbaar. Alles mooi ingepakt alsof je een cadeautje krijgt.

Prima, een alleraardigste mijnheer kwam het pakketje brengen en en na een leuk gesprekje

Uitstekend! Een alleraardigste mijnheer op leeftijd kwam hem brengen in Westmaas. Ik was midden in een verhuizing en dozen aan het pakken. We hebben even een leuk gesprekje gehad. Hij had er volgens mij veel plezier in.

Vriendelijk personeel

Jammer dat de site niet de juiste informatie geeft! Kreeg niet wat ik had besteld . Na informatie stond nog steeds het artikel op de site terwijl het niet te leveren is

Superservice

Er was bij de bestelling iets niet op voorraad. Ik werd keurig hierover gebeld met excuses en het bedrag werd snel teruggeboekt.

Goede service, mooie kleding

Ik koop bijna nooit kleding online, maar deze ervaring was positief. Mooie spullen, keurige levering.

Keurig geregeld, geen aflever (voorkeurs) datum kunnen aangeven.

Uitstekende service en vertrouwd smaakvolle mode

Persoonlijke bezorging van mijn bestelling maakt de ervaring speciaal. Bovendien een mooie gelegenheid om wat extra informatie in te winnen. Zo begreep ik dat ik altijd kan bellen voor informatie over het item dat ik bekijk. Een hele andersoortige SALE maar nog steeds een feestje.

nvt

Ik had wat besteld & betaald Later wilde mijn man ook nog iets. Dit in de commens erna gevraagd of dat nog kon. Geen reactie gekregen. Mijn man zei al. "Nee, joh dat gaat allemaal digitaal. En inderdaad kwam alleen het betaalde, jammer. Verder alles prima verlopen Zelf ga ik toch liever lijfrlijk winkelen. Zodat ik de stof kan voelen en verschillende maten kan passen. Het valt toch bij verschillrnde merken anders !!!! Tip om het materiaalsoort en % te vermelden op de side. Dat miste ik wel

Keurig op afspraak,klasse.

Prima, snelle en persoonlijke levering.

Mooi en zorgvuldig verpakt.

zonder meer goed. Houden zo

Wij zijn al jaren klant en hebben ook een klantenkaart. Kopen gewoon- lijk in winkel. Door corona nu via internet gekocht. Is goed bevallen mede door de duidelijke en overzichtelijke site.

Mooie jurken maar niet passend voor mij

Prima verzorgde en snelle levering

Snelle bevestiging en levering, zeker voor herhaling vatbaar

Zo attent om dezelfde dag nog te bezorgen! Erg tevreden, zoals ik in de winkel ook altijd ben.

Goede levering. Snel geld terug. Jammer van portokosten.

Netjes geleverd! Zou handig zijn dat er in je pakket vermeld staat of het met post of DHL retour moet en je zelf niet alle art. nrs in hoeft te vullen. Snel geld terug bij retoursturen. Jammer dat je 7,25€ porto moet betalen. Retour via een DHL contract zou fijn zijn.

Geweldig!

'sMorgens besteld en 's middags al bezorgd!

Kan ik nog niet zeggen

Mijn bestelling is helaas nog niet geleverd. Niet bekend waar het is. Hopelijk een goede afloop.

Snelle klantenservice

Fijn, prettig contact