Ik had wat besteld & betaald Later wilde mijn man ook nog iets. Dit in de commens erna gevraagd of dat nog kon. Geen reactie gekregen. Mijn man zei al. "Nee, joh dat gaat allemaal digitaal. En inderdaad kwam alleen het betaalde, jammer. Verder alles prima verlopen Zelf ga ik toch liever lijfrlijk winkelen. Zodat ik de stof kan voelen en verschillende maten kan passen. Het valt toch bij verschillrnde merken anders !!!! Tip om het materiaalsoort en % te vermelden op de side. Dat miste ik wel

Keurig op afspraak,klasse.

Prima, snelle en persoonlijke levering.

Mooi en zorgvuldig verpakt.

zonder meer goed. Houden zo

Wij zijn al jaren klant en hebben ook een klantenkaart. Kopen gewoon- lijk in winkel. Door corona nu via internet gekocht. Is goed bevallen mede door de duidelijke en overzichtelijke site.

Mooie jurken maar niet passend voor mij

Prima verzorgde en snelle levering

Snelle bevestiging en levering, zeker voor herhaling vatbaar

Zo attent om dezelfde dag nog te bezorgen! Erg tevreden, zoals ik in de winkel ook altijd ben.

Goede levering. Snel geld terug. Jammer van portokosten.

Netjes geleverd! Zou handig zijn dat er in je pakket vermeld staat of het met post of DHL retour moet en je zelf niet alle art. nrs in hoeft te vullen. Snel geld terug bij retoursturen. Jammer dat je 7,25€ porto moet betalen. Retour via een DHL contract zou fijn zijn.

Geweldig!

'sMorgens besteld en 's middags al bezorgd!

Kan ik nog niet zeggen

Mijn bestelling is helaas nog niet geleverd. Niet bekend waar het is. Hopelijk een goede afloop.

Snelle klantenservice

Fijn, prettig contact

Super snelle levering, uitstekend verzorgd.

Ik ben in het voordeel dat ik om de hoek woon. Maar ik had niet verwacht dat ik mijn bestelling dezelfde dag nog kon ontvangen. Superfijn en persoonlijk. Alles netjes ingepakt, super service!

Snelle levering van de bestelling Hele aardige mevrouw die het kwam bezorgen.

Helemaal prima

Fijn om toch te kunnen winkelen ondanks de lockdown . Gaat prima

volhouden zo

Fijne zaak

Fijne zaak, veel keuze en heel aardig personeel.

Al een uur na mijn bestelling kreeg ik een mail dat deze was ingepakt en verzonden! Supernetjes verpakt met n leuk kaartje erbij! Top!

Prima levering!

Snelle levering en in een stevige doos ! Top!

Super vriendelijk geholpen

Niet alle artikelen van mijn bestelling waren er. Keurig gebeld met excuses. Netjes en snel het bedrag van dat artikel retour gekregen. De rest van de bestelling keurig en snel bezorgd. Zoals gewend hier, super service

Prima snelle service

Alles was keurig verpakt Ik kreeg snel bericht kortom ik ben te vrede

Geheel tevreden!

Netjes geleverd.

Heel netjes.

Snel geleverd en netjes verpakt.

Prima verzorgd ontvangen

Netjes verzorgd ingepakt en vrij snel verzorgd

Heel fijne ervaring met uw site

Fijne ervaring met uw site,kom normaal in de winkel helaas is dit niet mogelijk door Corona zag dat u ook online bestellingen doet heel fijn om bij je eigen vertrouwde winkel toch te kunnen winkelen tot ziens ga zo door ook het thuis bezorgen top! Twee aandachtspuntjes je kan geen cadeau bon in wisselen,van jullie en de chat werkte ook niet kreeg niemand te pakken terwijl er wel online stond,misschien met iemand anders bezig zou fijn zijn als er zou staan moment.

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland