Goede service.

Paar uur na plaatsing bestelling werd deze thuis bezorgd.

Kleding snel en keurig afgeleverd.

Prima site, gebruiksvriendelijk en snelle levering

Het pakket werd persoonlijk door de eigen bezorgservice afgeleverd

Wij zijn zeer tevreden.

Wij ontvingen de artikelen de volgende dag.

Keurig verzorgd en snelle levering.

Levering goed, retour matig.

Goed, maar teleurstellend is, dat je als vaste klant, zelf de retourkosten moet betalen.

Prima, maar winkelen vind ik gezelliger

Het bestellen via internet verliep prima. De bezorging van het pakket ook. Ik had er nog niet op gerekend zo snel dat het kwam. Mijn jas was prima ingepakt en is ook al gedragen.

vlotte afhandeling van de bestelde artikelen

zie bovenstaand

Geweldig!

Om half 3 's middags bestelde ik een Profuomo overhemd. Dit overhemd ontving ik diezelfde middag om half 5, wat een snelle service! Daarnaast is het winkelpersoneel erg aardig en behulpzaam. Service op maat.

Snel maar duur

De bestelling was snel en persoonlijk geleverd. Helaas waren de jasjes te klein en moest ik ze terug sturen dat kostte me 8 euro dat Is vervelend ik zou hier door niet zo snel weer wat laten komen

Mooi verpakt,vriendelijke aflevering

Prima service.

Mooie kleding en snelle levering.

chaotisch met goede afloop

de communicatie was niet wat je verwacht bij online bestellen uiteindelijk was de levering wel goed

uitstekende service en nette aflevering aanrader

Zeer goed de in dit geval bestelde jas ,werd netjes en snel geleverd ,ook de communicatie verliep prettig

Snelle service, overzichtelijk website met goede selectie functies!

Uitstekende service!

Snelle levering en zelfs ook nog ophaalservice! Alles super geregeld!

Kwaliteit en snelle service

Bestelling mooi ingepakt. Zeer vlotte levering. Her bestelde item voldoet aan de verwachting!

Goede en snelle service

Correct en klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk

Mijn bestelling werd mooi verpakt thuis bezorgd. Prima service

Kan dit nog niet zeggen

Levering keurig verzorgd. Twee items waren goed en twee niet. Retourzending snel verwerkt en terugbetaald. Kortom: zeer goede service. Bedankt!

Mooie winkel , altijd gezellig

Goede adviezen, ruim assortiment

Het bestellen zelf verliep prima! De tijd tussen bestelling en bezorging is aan de lange kant!

Geen aanvulling nodig!

Prima voor nu tijdens de lockdown

Tijdens het online bestellen vond ik het vervelend dat het knopje “verwijderen” zo dicht bij de beschrijving van het product staat. Ik wilde namelijk in mijn boodschappenmandje de kledingstukken nog eens bekijken om te kunnen beslissen welke ik echt wilde bestellen en toen klikte ik per ongeluk op verwijderen en dat kon ik niet eenvoudig herstellen. Ook heb ik het kledingstuk niet meer kunnen vinden. Keurig de bestelde kledingstukken ontvangen. Retourbiljet al bijgesloten. Jammer dat de kosten van retourzending zelf betaald moeten worden.

Geweldig!

Bezorging aan huis en super blij met mijn aankoop!!

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland