Ongekend groot assortiment met doorlopend nieuwe items en top service.

Ik koop alleen nog maar bij Konijnendijk Mode omdat zij voor ieder wat wils hebben. Je kunt gerust een hele middag shoppen en passen. Wil je geholpen worden, dan staan ze altijd voor je klaar met een "eerlijk" advies en bevelen dat aan wat je het " beste" staat en niet dat wat het duurste is. Later toch spijt ruilen of geld terug geen enkel probleem binnen de termijn van 14 dagen. Blijkt onverhoopt dat een artikel niet de kwaliteit heeft, die je er van mag verwachten, dan wordt het of kostenloos gerepareerd of het artikel wordt volledig vergoed. Ik heb dit zelf nu twee maal ervaren. Een keer met een winterjas waar de voering op diverse plaatsen scheurde en een keer met een japon in mondriaan patroon waarbij het wit vergrijsd was in de was. Kortom: Hier wordt ik blij van!

Geschrokken

Volgens uw website zijn er veel corona maatregelen genomen. Als vaste klant dacht ik dus mijn 1e winkelbezoek moet daar zijn! Echter, aantal klanten in de zaak werd niet bijgehouden en dus veel te druk. Geen pijlen op de grond voor een looprichting waardoor ik aan alle kanten mensen heel dichtbij kreeg. Schermen alleen bij de afrekenkassa zelf en niet bij de gehele balie waardoor de verkoopster heel dichtbij kwam. Bij de lunch kwam het meisje pal naast me staan om te vragen of het smaskt. Pashokjes werden niet gedesinfecteert na gebruik. elk pashokje beschikbaar dus vlak naast elkaar. Ik ben echt ontdaan en voel me ook in de maling genomen. Dit kan echt niet.

Ben goed geholpen met het uitzoeken van een jurk voor de bruiloft van mijn zoon

het enige minpunt wat ik achteraf moet benoemen is datik,na een autorit van 3 kwartier, en een uit zoek van dik een a twee uur, geen kopje thee of koffie heb gekregen. Nu is dat niet verplicht natuurlijk , maar dat had ik wel enorm gewaardeerd. Zeker toen ik zag dat er mensen bij de kassa dit wel hebben gekregen. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn

Zijn niet te beroerd om je uitstekend te helpen

Altijd wordt je met plezier geholpen

Super fijne winkel

Heerlijk om hier te shoppen. Persoonlijke aandacht en advies van Martiene. Lekkere koffie en heerlijke lunch.

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam .Super personeel .mooie winkel voor kleine potomonee en grote .Goed bezorgde winkel .Super

gewoon goed

Prettige ontspannen sfeer. Prima hulp bij keuze. Gratis -goede- koffie. Goed spaarsysteem. Grote ruimten met ruime keus. Veel verschillende merken. Gratis parkeren en altijd plaats.

Vriendelijk personeel, veel aandacht voor de klant

Wij komen al jaren bij konijnendijk mode, dit is een winkel waar je op je gemak voelt zonder dat er gelijk een verkoopster je iets staat op te dringen. Als je wat te vragen hebt hebben ze zeker aandacht voor je en geven eerlijk advies. Een bakje koffie na afloop is zeker een aanrader, maar nu met de Corona hebben we dit maar overgeslagen. Vandaag weer eens lekker geslaagd.

Super fijne/goede winkel

Er was super goede service. En hele leuke kleren. Allerlei merken.

Een zaak waar wij ons thuis voelen!

Nu in deze bizarre tijd ook mogelijk om de winkel veilig te bezoeken. Veilig winkelen doe je samen! Zijn weer goed geholpen. Mooie zaak, kleding en vriendelijk behulpzaam personeel.

Fantastische winkel waar ik al jaren met plezier kom!

Al vanaf dat ik een jaar of 16 was kom ik bij Konijnendijk. Het is een fantastische winkel met heel veel keus, voor jong en wat ouder! Vooral de schoenenafdeling is mijn guilty pleasure! Heel vriendelijke personeel met veel verstand van zaken en ook nog eens een hele goede klantenservice. En natuurlijk het café niet te vergeten. Tussen het shoppen door heerlijk een bakkie koffie doen. Ik shop nergens anders meer!

Mooie winkel

Eerste keer in deze winkel. Ondanks de Corona maatregelen was het prima winkelen. Het was er wel druk. Ruime collectie en veel keuze, collectie nak-d, loavies, Tommy was minimaal. Weinig tot geen jeans in lengtemaat 30 dus hier niet voor kunnen slagen. Daarna lag er een naald in de paskamer, waar ik op ben gaan staan en het personeel reageerde hier niet op. Er werd uiteindelijk wel een pleister gehaald maar dit was omdat ik er zelf naar vroeg dus dat was vervelend. Meisje wat beneden stond bij Veromoda was deskundig en vriendelijk.

assortiment, variatie aan merken en kwaliteit

Prima ervaringen, nu voor het eerst online besteld, zeer tevreden

Professionele organisatie

Vakbekwaam, klantvriendelijk en ruime keuze

Zeer goede service

Snelle levering, mooie artikelen,

prima snelle levering

Zeer snel de volgende dag in huis

Goed, snelle levering

Besteld, netjes verpakt de andere dagboek huis

Mooie kleding.....makkelijke site....

Snelle levering....achteraf betalen vind ik makkelijk.....en wat hebben jullie veel merken en mooie kleding....

Mooi ingepakt en snel geleverd !

Heb helaas mijn bestelling terug moeten sturen omdat de kleur niet overeenkomt wat online stond, kolbert omschrijving kleur was grijs, echter na ontvangst stond er *chalk* op, en is meer gebroken wit, en deze kleur stond me helaas niet. Jammer, was een mooi kolbert !

Goede service, correct en snel

Via de webshop een bloes je besteld. Correct verloop en uiterst vriendelijk geholpen in de winkel toen ik het oakje op kwam halen. Ik kon het ter plekke passen en het werd netjes in een nieuwe verpakking gedaan.

Mooie mode en snel in huis!

Fijne online shopervaring!

Keurige en correcte levering.

Niets op aan te merken

Snelle levering, goede kwaliteit

Konijnendijk geeft snelle service, de verpakking is keurig en handigen en kwaliteit is goed.

Zeer snel geleverd, keurig verpakt. Erg blij mee

Goede snelle levering.

Het pakketje werd snel geleverd en zat in een mooie verpakking. Dus al met al, super tevreden.

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland