Pluspunten
Overzichtelijke site, goede weergave van producten en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Beste mevrouw/meneer Malin, wauw een 10! Wat zijn we hier blij mee. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, een 9! Hier zijn we ontzettend blij mee. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
VerbeterpuntenProduct informatie iets uitgebreider
Beste M, wauw wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Lucie, bedankt dat u een beoordeling achter heeft gelaten. We zien u graag terug in onze webshop en horen graag hoe we dit cijfer naar een 10 kunnen krijgen! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Vrachtkosten berekenen, koop iets van 29,95 plus vrachtkosten totaal 34,50 krijg retour 25,50
Beste mevrouw/meneer W, bedankt voor de feedback. We zullen dit zeker meenemen. We zien u graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle nette levering.
Beste mevrouw, wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. Bedankt dat u een beoordeling heeft achter gelaten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering van hoge kwaliteit kleding.
Verbeterpuntengeen
Beste Anne, wauw een 10! Hier zijn we ontzettend blij mee! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een bericht achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Makkelijk online winkelen
VerbeterpuntenJe stuurde de verkeerde kleding, en van 1ex is de kleur op de website veel anders dan in het echt
Beste Karin, bedankt voor uw feedback. We gaan hier zeker mee aan de slag. We hopen dat we met een goede oplossing zijn gekomen. Anders ontvangen we graag informatie per mail: [email protected]. We hopen dat we ervoor kunnen zorgen dat u de volgende keer wel tevreden bent. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
goede service , alleen duurde het wat lang voor het gewenste kledingstuk er was.
Verbeterpuntenwat snellere levertijd, 4 dagen is vrij lng.
Beste R. Schapink, wat een mooi cijfer! Bedankt voor het compliment. Uw feedback gaan we zeker meenemen. Excuses voor de lange levertijd. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Duidelijke website, de wijze van bestellen en toezenden van de bestelling. Alles prima verlopen.
VerbeterpuntenBevestigingsmail dat je niets meer kan wijzigen of annuleren. Klinkt zeer klantonvriendelijk.
Beste Marion, Bedankt voor uw positieve feedback, maar ook zeker voor de opbouwende feedback. Helaas kunnen geplaatste bestellingen inderdaad niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Dit omdat ons magazijn extern zit. Wij gaan er zeker naar kijken om het op een andere manier te formuleren. Bedankt hiervoor! Groetjes, Team Konijnendijk Mode.
Pluspunten
Vlotte levering en afhandeling.
Beste Luc, goed om te horen! Bedankt voor dit mooie cijfer. Op naar de 10 de volgende keer! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Mooie website en Snelle levering.
VerbeterpuntenBesteld online, volgende ochtend mail over levering jurk/ afleveren . . Zelfde dag: ‘s middags vanaf 14.15 uur. Je kunt eigenlijk niet meer reageren een ander tijdstip aan te geven. Het was kennelijk al onderweg... Daardoor moest er iemand thuisblijven.... Uiteraard verder blij met het pakket..
Beste Carla, bedankt voor uw feedback! De track & trace code ontvangt u inderdaad altijd in de ochtend, omdat de post in de ochtend door PostNL gescand wordt. Wij zullen uw feedback meenemen, bedankt! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Prima super snelle bezorging
VerbeterpuntenBij deze bestelling geen negatieve punten ervaren
Beste Algonda, wat leuk om te horen dat u geen negatieve punten heeft ervaren bij uw bestelling! Veel plezier van uw aankoop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Hele vlotte bezorging Eerste x dat ik iets online besteld heb maar is heel goed bevallen
VerbeterpuntenGeen
Beste Hanneke, wat leuk dat u voor het eerst online heeft besteld en dan ook nog eens bij ons! Wij voelen ons vereerd! Gelukkig is alles goed verlopen. Mocht u een volgende keer ergens tegen aanlopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Bedankt voor de 8 Nonja! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Wauw, wat een mooi cijfer! Bedankt hiervoor.
Pluspunten
Mooie site, duidelijk, goed betalingssysteem en vlotte afhandeling.
VerbeterpuntenDe mail die je krijgt als het artikel is verzonden en de bestelling dus niet gewijzigd c.q. geannuleerd kan worden, vind ik overbodig en niet vriendelijk over komen. Naar aanleiding van dit verbeterpuntje werd zeer positief gereageerd: prettig!
Beste Dian, bedankt voor uw feedback! Wij nemen dit mee, want uiteraard is het zeker niet de bedoeling om overbodige informatie te sturen en al helemaal niet om onvriendelijk over te komen. Veel plezier van uw aankoop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Ruime collectie!
VerbeterpuntenSnellere levering en gratis retourneren!
Beste Annelies, Bedankt voor uw feedback! Graag hoor ik of er misschien iets mis is gegaan met de levering, omdat u als verbeterpunt snellere levering aangeeft. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld moet de volgende dag namelijk geleverd zijn! Ik zie dat u op een maandag besteld heeft en via de Track & Trace zie ik dat uw pakket de volgende middag is geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, dan horen wij het graag! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste B. Kraak, wauw een 10! Wat een mooi cijfer. Hier doen we het voor. bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Levering al een dag na bestelling! Super!!
VerbeterpuntenGeen voor zover ik dit kan beoordelen.
Beste Anneke, bedankt voor deze beoordeling! Wat een mooi cijfer. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Beste S. Fioole, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij zijn hier ontzettend blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
duidelijke omschrijving van artikelen, zeer snelle verzending
Beste mevrouw/meneer, wauw een 9! Hier doen we het voor. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering.
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Ik vind het een fijne webshop en de winkel ziet er ook heel mooi uit.
VerbeterpuntenGeen
Beste J.Groen, wauw een 10! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle zeer correcte aflevering
Verbeterpuntenwe vinden de retourkosten aan de hoge kant
Beste Margo, bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn hier erg blij mee. We zullen uw verbeterpunt zeker in behandeling nemen. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland