Pluspunten
Ruime sortering en klantvriendelijkheid.
VerbeterpuntenLagere prijzen?!? Ik vind ze wel erg duur, maar ze hebben prachtige kleding.
Beste Jan, bedankt voor de 8! Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd in een perfect passende verpakking voor 1 kledingstuk. Ik ben heel tevreden.
Beste Chantal, wat zijn we blij met uw beoordeling. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle reaktie/aktie
Beste Caroline, Wauw een 10! Hier doen we het voor. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw Willeke, wauw een 9! Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Mooi verzorgde website. Duidelijke gang van zaken.
Beste mevrouw Kyra, bedankt voor dit mooie compliment. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Keurige verpakking. Blouse met kleerhanger. Heel netjes
Beste mevrouw Annet, bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn er erg blij mee! We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Verbeterpunten-
Beste mevrouw Nina, wauw een 10! Hier doen we het voor. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Hier doen we het voor! We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering en de artikelen zijn perfect verpakt .
Beste mevrouw Ani, wauw een 10! Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Heerlijke winkel. Ruim, heel veel mooie modemerken.
Beste mevrouw/meneer, wauw wat een mooi compliment. Hier zijn we erg blij mee. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneeer, wauw een 10! Hier doen we het voor. We zijn erg blij met deze beoordeling. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, wauw een 10! Hier doen we het voor! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, team Konijnendijk Mode
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas was het artikel beschadigd Geen ontvangstbevestiging vanbretour duurt erg lang
Beste Ellen, wat vervelend dat het artikel is beschadigd en u nog geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen. Wij willen dit graag voor u nakijken. Wij ontvangen graag uw ordernummer via [email protected]. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering. Doen gewoon wat beloofd wordt.
Beste Simone, wauw een 10! Hier zijn we erg blij mee. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenGraag juiste artikel leveren
Beste meneer/mevrouw, wat vervelend dat het met uw bestelling mis is gegaan. Wij ontvangen graag uw ordernummer + uitleg van de klacht. Wanneer u dit naar [email protected] kunnen wij u helpen. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwalijk kleding.
Beste Cora, wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Mooi ingepakt. Snelle levering. Fijne shop.
Beste Christien, wauw wat een mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Konijnendijk is actief binnen de webshopswereld en komt met leuke aanbiedingen. Snelle levering en opvallende verpakking
Beste Ben, wauw een 10! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
VerbeterpuntenHeb er geen!!
Beste Carla, wauw wat een mooi cijfer! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendik Mode
Beste Marianne, bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zijn hier erg blij mee! We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Meer uniforme maattabellen hanteren Maattabellen opnemen op site, met gehanteerde maten per fabrikant omgerekend naar standaard kledingmaten (bijv. dames: 34 - 48)
Beste mevrouw/meneer, wat een mooi cijfer. Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. We zullen uw verbeterpunten zeker meenemen. Groetjes, Team Konijendijk Mode
Pluspunten
snel en accuraat
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw/meneer Mes, wat een prachtig cijfer. Hier zijn we ontzettend blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
De verkoopsters zijnerf behulpzaam , daardoor vind je vaak wat je zoekt, zijzoekende hele winkel voor je af om je van dienst te. Zijn.
Beste Thea, wauw een 9! Hier doen we het voor. Erg leuk om te lezen waarom u zo tevreden bent. We zien u graag terug in onze winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Anne, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland