Pluspunten
Snelle levering,correcte info ,mooie website En prachtige collectie,als ik in de buurt kom bij jullie zal ik zeer zeker een bezoek brengen aan jullie prachtige winkel.
Beste Jeanet, wauw wat een complimenten. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
keurig verpakt en snelle levering
Verbeterpuntenlengte van de jurken zou heel fijn zijn als die er bij zouden staan
Beste Corrie, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We nemen uw feedback zeker mee. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
gauw binnen
Verbeterpuntenniets
Beste Rietje, wauw een 10! Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle correcte levering
Beste mevrouw/meneer, wauw een 10! Hier doen we het voor. Bedank dat u deze beoordeling achter heeft gelaten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering Veel keuze Veel korting Vriendelijk personeel in de winkel
VerbeterpuntenJammer dat je zelf retourkosten moet betalen je naar het een euro kost om afterpay te mogen gebruiken.
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn hier erg blij mee. We nemen uw feedback zeker mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Ging prima ook het ruilen en terugstorten. Niets op aan te merken. Zeer snelle levering.
Beste Inge, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Goede website en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Beste Irma, wat een prachtig cijfer! Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Product netjes verpakt. Heel tevreden!
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u een beoordeling heeft achtergelaten. We zijn hier erg blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode.
Pluspunten
Zowel on line als in de winkel super goede service
Beste Debbie, wauw een 10! Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze winkel en webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode.
Pluspunten
Ruime keuze mooie kwaliteiten en snelle levering.
Beste Anna, wat een prachtig cijfer. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Jurk retour gestuurd, zeerr lange retourservice... niet kunnen
Beste Eva, wat verveledn dat u het zo heeft ervaren met het retourproces. Wij ontvangen graag via de mail uw ordernummer zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is. U moet binnen 2 weken nadat u het artikel retour heeft gestuurd een melding hebben ontvangen en het bedrag terug op uw rekening hebben gekregen. Onze excuses als dat niet het geval is. We horen het graag van u. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Kees, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn hier erg blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Geertje, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Levering keurig Netjes ingepakt Goede website
Beste Jannie, wauw bedankt voor de 9! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Super goede service zowel in de winkel als online
VerbeterpuntenGeen!!
Beste mevrouw/meneer, wat een mooie beoordeling. Hier zijn we ontzettend blij mee. We zien u graag terug in onze winkel en webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Beste Anneke, bedankt voor het mooie bericht. Hier zijn we erg blij mee! We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Vlotte verzending
VerbeterpuntenGeen verzendingskosten
Beste Nicole, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zullen uw feedback ook zeker meenemen. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
helaas ging het helemaal mis met bestelling door foute maten maar het bedrijf heeft dit zeer keurig hersteld. Reden om volgende keer toch weer iets indien nodig in webshop te bestellen.
Verbeterpuntengeen
Beste Elly, wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. We zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Prima service en snelle levering Jammer dat er in het magazijn verkeerde codes op de kleding zat waardoor mijn bestelling incorrect was. er was geen ( na) levering van het door mij bestelde product meer mogelijk. dat was teleurstellend. de service naar klanten is goed
Beste Marcelle, bedankt voor de 8. We zijn hier erg blij mee. Excuses voor het bezorgen van een foutief artikel. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over onze service. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt voor de 10! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt in een stevige doos.
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Win, wauw.. bedankt voor de 10! Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent en zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Kiek, wat een prachtig cijfer. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle en keurig uitgevoerde levering.
Beste Yolanda, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland