Pluspunten
Goed en zeer snel antwoord om mijn vraag hoe en waar ik de vvvcard in kon voeren bij betalen. Snelle levering.
Beste mevrouw/meneer, wat fijn dat u zo tevreden bent of onze service en de snelle levering. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
VerbeterpuntenBinnen twee dagen werd mijn bestelling afgeprijsd. Telefoontje naar klantenservice gedaan om te vragen of hier iets mee gedaan kon worden. Antwoord was nee. Wat schetst mijn verbazing, in een recensie hieronder zie ik dat het bij iemand anders wel is gedaan. En het dan tegen mij aan de telefoon hebben over één lijn trekken en geen uitzonderingen. Zoiets nog nooit meegemaakt.
Beste, Bedankt voor je feedback. Zoals aan de telefoon ook aangegeven maken wij heel af en toe een uitzondering in bepaalde gevallen. De klant waar u het over heeft, heeft op zondagavond besteld. De sale ging op maandag in. De klant heeft de bestelling dinsdag ontvangen. Daarnaast was de maat van het artikel die deze klant heeft besteld nog voorradig. Dit is de reden dat wij hier een uitzondering voor gemaakt hebben. Met vriendelijke groet, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle levering en achteraf betalen.
Beste Lieke, wat een mooi cijfer. We zijn er echt ontzettend blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Leuke kleding en snelle levering
VerbeterpuntenMeerdere merken
Beste Miranda, wauw een 9! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Makkelijk bestellen, enorme keuze
Beste mevrouw/meneer Gusta, wat fijn dat u zo tevreden bent over het bestelproces. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Zeer snelle levering. Twee dagen nadat ik mijn jurk besteld had werd hij afgeprijsd. Na één telefoontje werd ook mijn jurk meteen goedkoper. Geweldige service
VerbeterpuntenGeen!!!!
Beste Lida, wat een mooi cijfer. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. We hopen dat u veel plezier heeft van het jurkje. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Perfekt, sehr schnell geliefert nach Deutschland. Gute Preise und Ware.
Beste Peter, wat een prachtig cijfer. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Beste mevrouw/meneer, wauw een 10! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle service, prima artikelen
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw/meneer, wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. Bedankt dat u een beoordeling heeft ingevuld. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenMeer sale artikelen☺️
Beste Rita, wat een mooi cijfer. Bedankt voor de feedback, dit nemen we zeker mee.; We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, wauw een 10! Hier doen we het voor. We zijn er erg blij mee en zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Goed geholpen
Beste Armand, wat een prachtig cijfer! Hier zijn we ontzettend blij mee. Bedankt hiervoor. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
10 in alle opzichten
VerbeterpuntenGeen
Beste mevrouw/meneer, wat een mooi cijfer! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Uitgebreide collectie, vriendelijk en deskundig personeel,
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Michel, wauw wat een prachtig cijfer. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
de levering was super snel
Verbeterpuntendat ik na mijn retour 5.75 moet betalen is minder
Beste mevrouw/meneer, bedankt voor uw beoordeling. We nemen de verbeterpunten zeker mee. U betaald inderdaad € 4,75 aan retourkosten. We hopen in de toekomst dit aan te kunnen passen. Fijne dag gewenst. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering, levering in chique gevouwen doos.
VerbeterpuntenDoos was bij ontvangst door vervoer al gedeeltelijk open. Bij retourzenden heb ik de doos met breed tape dichtgeplakt.
Beste Erika, wauw een 10! Hier doen we het voor. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zullen de feedback zeker meenemen. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd En achteraf betalen vind ik fijn Wanneer het niet past heb je ook dan geen gedoe
Beste Ilse, wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. Bedankt hiervoor en we zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Vriendelijk en hulpvaardig personeel
VerbeterpuntenVeel en lang zoeken
Beste Jaap, wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. Bedankt voor de feedback, dit zullen we zeker meenemen! We helpen u altijd graag mocht u het lastig vinden om iets te vinden. We zien u graag terug in onze winkel! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer Prein, wauw een tien! Hier zijn we ontzettend blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snel en goed geleverd
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Wouter, wat een prachtig cijfer! Bedankt hiervoor. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Goede website, snelle levering (gratis)
VerbeterpuntenHeel jammer dan de retourkosten voor eigen rekening komen, dit is eigenlijk niet meer van deze tijd voor een groot bedrijf! Ik begrijp dat dit een kostenpost is bij herhaalde retourzendingen van een klant. Een optie is om bijv. de eerste retourzending wel kosteloos aan te bieden voor vaste klanten.
Beste mevrouw van Lingen, bedankt voor de 8! Hier zijn we erg blij mee. Ook bedankt voor de verbeterpunten. Dit nemen we zeker mee! We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
VerbeterpuntenNvt
Beste Petra, wauw wat een mooi cijfer! Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode.
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk retourneerbaar
Beste Mirte, wat een prachtig cijfer! Hier zijn we erg blij mee. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het verzend-/retourproces. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Veel keuze. Aardig personeel
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Kooijman, wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met de service. We zien u graag terug in onze webshop/winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland