Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerde. Kleur van kledingstuk geleverd, bestelling is retour
Beste Ineke, wat vervelend dat u de verkeerde kleur heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor! Wij ontvangen graag uw ordernummer en wat u precies heeft ontvangen. Dan kunnen we de retourkosten er voor u afhhalen. Daarnaast kunnen we nog kijken of het andere artikel nog leverbaar is. U kunt uw gegevens sturen naar: [email protected]. Alvast bedankt. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Chat Snelle bestelling
Beste Thibaut, wauw wat een mooi cijfer! Hier doen we het voor! We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering, zorgvuldig verpakt en mooi jasje
VerbeterpuntenNvt
Beste Gemma, wat een mooi cijfer! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
De kleding is keurig afgeleverd en ook het retour zenden van 2 kledingstukken is goed en correct verwerkt. keurig!
Beste Wilma, we zijn erg blij met uw beoordeling. Hier doen we het voor! Bedankt! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Vlotte levering, ben zeer tevreden,geen verzendkosten is zeer leuk.
VerbeterpuntenGeen minpunten
Beste Anne, wauw een 9! Hier doen we het voor. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Correct klant gericht en met after pay prima service
Beste Renate, wat een prachtig cijfer. We zijn hier erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt voor de 10! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn hier erg blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Levering van mijn jas was razendsnel! Zelfs boven mijn verwachting. Maandag avond besteld, en dinsdag al geleverd.
Beste Carine, wat een prachtig cijfer. We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over de snelle service. Hier doen we het voor! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering, nette verpakking.
VerbeterpuntenOp dit moment geen!
Beste M., wat een prachtig cijfer! We zijn hier ontzettend blij mee. We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Al diverse keren iets bij Konijnendijk Mode gekocht. Zo als altijd keurig verpakt en super snel verstuurd. Jammer dat Konijndijk Mode net iets te ver weg is om te winkelen.(Mijn man vindt het niet erg)
Beste Medy, wauw wat een mooi cijfer! We zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Pieta, bedankt voor het mooie cijfer! We zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze winkel. Groetjes, Sharon
Pluspunten
Alles keurig nieuw verpakt en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Wim, wat een mooi cijfer! We zijn hier super blij mee. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, wat een mooi cijfer. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle levering van de vele beschikbare producten. duidelijke website
Verbeterpuntende mail dat de producten verzonden zijn loopt achter bij de werkelijkheid.
Beste Martine, bedankt voor de 8! We zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Deskundig prettige omgeving en personeel. Gastvrij en behulpzaam. Een groot assortiment. Ga bijna nooit weg zonder iets gekocht te hebben
VerbeterpuntenEigenlijk kan ik geen opnoemen
Beste Ria, wauw een 10! Hier zijn we erg blij. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Mooie collectie en altijd uitstekende levering op tijd.
Beste Erwin, wauw een 9! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Perfecte snelle levering Keurig verpakt Ik kreeg laatst een pakje met een gekleurd vloeipapier waarin de kleding zat. Ziet er daardoor erg gezellig uit.
VerbeterpuntenIk kreeg laatst een pakje met een gekleurd vloeipapier waarin de kleding zat. Ziet er daardoor erg gezellig uit. Geen must maar wel verzorgde presentatie
Beste mevrouw/meneer, wauw een 10! Wat zijn we hier blij mee. Bedankt voor de tip, dat nemen we zeker mee in ons overleg. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Leuke kleding, snelle levering!
Beste Miranda, wat een mooi cijfer. Hier zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Sharon
Beste mevrouw/meneer, we zijn erg blij met deze beoordeling! We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Agatz, wat een mooi cijfer! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenAlles prima!
Beste mevrouw/meneer, wauw een 10! Hier doen we het voor. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle reactie op chat en ook vriendelijk! Goed verpakt aangekomen en snelle terugbetaling. Geeft veel vertrouwen.
Beste mevrouw/meneer, wat een mooie beoordeling! Bedankt hiervoor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke website.
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw/meneer, bedankt voor de 8! We zijn er erg blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland