Pluspunten
Snelle, gratis verzending (binnen NL) !!
VerbeterpuntenGeen
Beste mevrouw, wat een prachtig cijfer! We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de verzending. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode.
Beste mevrouw, bedankt voor de 10! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij zijn er erg blij mee en zien u graag terug in onze winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
hele snelle bezorging
Beste Annelies, wauw wat een prachtig cijfer! Bedankt, hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop en winkel! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Ik zocht naar een jurk, maar miste de lengte maat in cm, die niet aangegeven is. Dit kan een aankoop tegenwerken denk ik.
Beste mevrouw, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn dat u heeft laten weten waar we op in kunnen spelen. We horen graag om welk artikel het gaat. Kunt u ons dat doorgeven via onze mail: [email protected]. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Goede website, snelle levering!
VerbeterpuntenJammer dat er in de winkel in zuid-beijerland geen maat 36 te vinden was!
Beste mevrouw, wat een mooi cijfer! Bedankt voor deze beoordeling. We ontvangen graag bij welke merken u tegen dit probleem aanloopt. U kunt dit sturen naar [email protected]. Alvast bedankt. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Bianca, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, wat een prachtig cijfer! Bedankt hiervoor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Na een negatieve ervaring(pakketje is niet bezorgd maar zoek geraakt) kan ik zeggen dat de zaak correct is afgehandeld, het geld wordt terug gestort.
Beste meneer Hanselman, nogmaals onze excuses voor het niet bezorgen van uw bestelling. Helaas weten we tot op heden nog niet waar uw pakketje is gebleven. Zoals we vanmorgen al hebben aangegeven in onze mail, zullen we het bedrag terugstorten op uw rekening. Onze winkel is inderdaad op maandag gesloten maar uiteraard zijn we bereikbaar via onze mail. Wij vinden het uiteraard ook vervelend en zorgen ervoor dat het voor u juist wordt afgehandeld. We hebben u vanmorgen ingelicht via de mail. Mochten er verder nog vragen zijn, kunt u contact opnemen via ons e-mailadres: [email protected]. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, wat een prachtig cijfer. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Beste Els, wat een prachtig cijfer. Hier doen we het voor! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle levering. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Veel keus en een totaal aanbod van schoenen tot sieraden.
VerbeterpuntenGeen idee
Beste mevrouw/meneer, wat een prachtig cijfer. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
VerbeterpuntenGeen
Beste Anja, bedankt voor de 10! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Duidelijke omschrijving en specificatie van het product!!! Ook voor de sale en outlet producten !! Vlotte bezorging!!
VerbeterpuntenVooral het product blijven omschrijven !!!
Beste Hilly, wat een prachtig cijfer. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten! We zien u graag terug in onze webshop of winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Vlotte aflevering Pakket prima verzorgd Kleding keurig verpakt
Beste mevrouw/meneer, wat een prachtig cijfer! Bedankt hiervoor. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijendijk Mode
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntennvt
Beste Corrie, bedankt voor de 9! We zijn er erg blij mee. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
aardig personeel snell service
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Netjes verzorgt thuis gekregen.
VerbeterpuntenHeb er geen, is heel goed
Beste Klara, wat een prachtig cijfer! Bedankt hiervoor. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de bezorgservice. Hier doen we het voor. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Beste Carla, bedankt voor dit mooie cijfer! Hier zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Sharon
Pluspunten
Alles netjes verpakt en snel ontvangen
Beste Rin, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Bestelling en verzending allemaal goed verlopen.
VerbeterpuntenEchter op de foto zagen we een prachtig getailleerd jurkje, toen we hem thuis kregen was het voor mijn dochter een 'soepjurk', gewoon rechttoe, rechtaan, totaal geen slanke taille zoals op de foto te zien. Het lijkt dan of ze de taille voor de foto aan de achterkant vastspelden zodat de jurk beter tot zijn recht komt, maar dat vind ik dan niet overeenkomen met de werkelijkheid. Jurk moet dus helaas terug.
Beste Moeder4, bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. We vinden het vervelend dat het artikel niet naar wens was. We ontvangen graag uw ordernummer zodat we verder kunnen onderzoeken wat hier fout is gegaan. Dit kunt u sturen naar: [email protected]. Alvast bedankt. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Maria, bedankt voor dit prachtige cijfer! We zien u graag terug in onze webshop of winkel! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Zeer snelle levering & betrouwbare webwinkel. Groot assortiment in merken / kleding. Wat ik ook fijn vind, is dat je op werkdagen tot 21:00 uur kunt bestellen en het dan ook echt de volgende dag in huis hebt.... Top service!!!
Beste M, bedankt voor het achterlaten van dit mooie cijfer! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland