Beste meneer/mevrouw, wat jammer om deze beoordeling te mogen ontvangen. Wij horen graag onze verbeterpunten zodat wij hiermee aan de slag kunnen en u wel tevreden bent over onze winkel/webshop. U kunt de punten sturen naar [email protected]. Alvast bedankt! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle en correcte levering . ook meteen mail dat verzonden is.
Verbeterpunten?
Beste Maria, bedankt voor dit mooie cijfer! We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
netjes verpakt nette service
Beste Michel, wat een mooi cijfer! Bedankt hiervoor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle, eenvoudige, keurige procedure. Bezorgd in chique verpakking.
Beste mevrouw/meneer, waauw wat een prachtig cijfer! Hier zijn we erg blij mee. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de verpakking. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering. Prachtig product.
Beste Joke, wauw een tien! Bedankt voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
geweldige service, vrijdagavond 20.00 uur besteld, zaterdagmorgen om 10.30 uur in huis, SUPER!!!
Beste Margret, bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de levering. Wij doen ons uiterste best om het zo snel mogelijk te leveren! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
correcte levering. Zaterdag besteld, dinsdag in huis.
Verbeterpuntengeen
Beste Jack, bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit in te vullen. We zijn erg blij met een 8, hier doen we het voor! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling. Gelijk zeer vriendelijk antwoord van Sharon op mijn mails! Dit was mijn eerste online kennismaking met Konijnendijk Mode en door bovenstaande zeer positief. Nogmaals bedankt Sharon, ga zo door! Hartelijke groet, Marijke Meinen, Doetinchem.
Beste Marijke Meinen, wat een prachtig cijfer! Bedankt hiervoor. Ook bedankt dat u de moeite heeft genomen om een mooi cijfer achter te laten! We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Sharon & Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snel geleverd, namelijk de volgende dag. En een leuke goede afprijzing van de kleding die ik voor mijn zoon heb gekocht.
Beste Wagner, wat een mooi cijfer! Bedankt hiervoor. Leuk om te lezen dat u goed geslaagd bent in de uitverkoop! We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak
Beste mevrouw/meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij met dit cijfer en zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snele levering, plus punt
VerbeterpuntenGeen
Beste Bisa Hodzic, bedankt voor dit mooie cijfer! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering. Nette verpakking. Goede informatie.
Beste Petra, een prachtig cijfer! Bedankt hiervoor. We zijn er erg blij mee en zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle bezorging! !
Beste mevrouw/meneer. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de snelle bezorging. We doen er alles aan om het pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Beste Scholte, bedankt voor dit mooie cijfer! Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Bestelling snel in huis..goede communicatie..goede service..mooi en netjes verpakt ontvangen..alles perfect..bestel hier zeker vaker..zeer tevreden
Beste Erna, wat fijn om deze beoordeling te mogen ontvangen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit achter te laten! Hier doen we het voor. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle levering, goede informatie over product
Beste Andrea, bedankt voor dit mooie cijfer. Daar zijn we erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle levering en overzichtelijk van site tot betaling/aflevering
Beste John, wat een prachtig cijfer. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien u graag terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Keurige afhandeling van de aankopen. Netjes verpakt en snel in huis. Prima Winkel.
Pluspunten
mooi verpakt en optijd
Verbeterpuntenx
Beste Mag, wat fijn om dit mooie cijfer te mogen ontvangen. Bedankt hiervoor. We zien u graag terug in onze webshop of in onze winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Alles is geweldig !!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Beste Ineke, wauw wat geweldig een tien! Bedankt voor mooie cijfer, hier doen we het voor. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
ongelofelijke snelle service heb ik nog nooit mee gemaakt,probeer zo te houden,veel succes,ik beveel U zeker aan bij andere
Beste D. Oskam, wat een prachtig cijfer. Wij doen ons uiterste best om de levering zo snel mogelijk te leveren. Wij zijn erg blij dat u daar dan zo tevreden over bent. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle en nette levering. Goede site en voorwaarden.
Beste mevrouw/meneer, bedankt voor het mooie cijfer! Hier doen we het voor. Fijn dat u ook zo tevreden bent over de snelle levering. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijendijk Mode
Pluspunten
Alles prima
Verbeterpuntenniets
Beste Liesbeth, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn hier erg blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Netjes verpakt en snel binnen
Beste R.J, wauw een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, we zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
keurig verpakt en binnen enkele dagen bezorgd
Beste E, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hier doen we het voor. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland