Pluspunten
Snelle bezorging en afhandeling.
Beste mevrouw/meneer, een tien! Bedankt voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug in onze webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Zeer tevreden goede prijs, snelle levering en geen verzendkosten. Ga zo door
Beste Truus, bedankt voor dit mooie cijfer! We zijn erg blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste meneer/mevrouw, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een mooi cijfer achter te laten. Hier zijn we erg blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
VerbeterpuntenProces rondom retourzending en daarop volgende rekening verbeteren.
Beste meneer/mevrouw, wat vervelend dat het retour proces niet naar wens is verlopen. We ontvangen graag uw ordernummer en uitleg wat er precies is gebeurd, zodat het in de toekomst anders kan verlopen! Dit kan naar [email protected]. We willen u graag helpen. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle service
Beste Stefanie, bedankt voor dit mooie cijfer. We zijn erg blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering.
Beste meneer, bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling achter te laten. Daar zijn we erg blij mee! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Zeer snelle levering, keurig verpakt. Kortom ziet er verzorgd uit. Mail bevestiging bestelling ook snel. Zal zeker dit bedrijf aanbevelen bij vrienden en kennissen
Beste Maud, bedankt voor dit mooie cijfer! We zijn erg blij met deze beoordeling. We zien u graag terug in onze webshop of in onze winkel. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle, correcte levering
Verbeterpunten-
Beste Peter, bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie beoordeling achter te laten. Wij zijn er erg blij mee. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste meneer/mevrouw, wauw een tien! Hier zijn wij ontzettend blij mee. Bedankt voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten, goede service,
Beste Sandra, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor dit mooie cijfer! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
bestelling goed verlopen,leuke kleding winkel
Verbeterpuntenheb ik niet
Beste meneer/mevrouw, wat een prachtig cijfer! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Conny, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een cijfer achter te laten. Wellicht kunt u nog aangeven wat wij kunnen doen om een eventuele volgende keer het cijfer te verhogen. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenje moet retourkosten (6,95) plus ze rekenen nog 4,95 aan andere kosten, dus je maakt altijd kosten !! Bij veel andere online winkels is dat niet zo. Dus let goed op waar je koopt. Ik ben al 11,90 eu kwijt aan niets!!! ********** gewoon. Reactie gelezen, dan nog vind ik 5 eu veel geld voor niets!!!
Beste Chantal, zojuist al contact met u gehad via de mail. Wij vinden het erg vervelend dat u via PostNL uw pakketje heeft geretourneerd. Wanneer u het via DHL retour stuurt betaald u eenmailig €4,75 aan retourkosten. Zoals wij al aangaven via de mail, willen wij de kosten corrigeren zodat u maar 1x retourkosten hoeft te betalen. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering. Kleding netjes verpakt
Beste Joan, fijn te horen dat uw bestelling snel en netjes geleverd is. Daar doen wij altijd ons uiterste best voor! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit producten, maatvoering duidelijk. Dikke 10
Wauw wat een mooi cijfer! Hier zijn wij erg blij mee. Wij wensen u heel veel draagplezier van uw bestelde artikelen. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle correcte levering.
VerbeterpuntenRetourkosten vind ik niet meer van deze tijd. Ik heb het pas achteraf gelezen anders had ik geen bestelling geplaatst.
Wat vervelend dat u pas achteraf zag dat u retourkosten moet betalen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit als teleurstellend ervaren kan worden. In de winkel kan de bestelling altijd kosteloos geretourneerd worden. Wij zullen kijken of wij de communicatie over de retourkosten op onze webshop duidelijker kunnen vermelden. Bedankt voor de feedback. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snelle verzending keurig ingepakt, gauw antwoord van klantservice
Verbeterpuntengeen
Beste Ina, leuk te lezen dat u tevreden bent over de geleverde bestelling. Wij doen altijd ons uiterste best om klanten zo snel mogelijk te beantwoorden via de klantenservice! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Overzichtelijke site Betrouwbaar Snelle levering
Een 10! Daar zijn wij blij mee. Leuk om te lezen dat u onze site overzichtelijk vindt. Wij doen ons best om de webshop nog overzichtelijker te maken! Graag tot ziens. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Keurige verpakking en in huis gekregen op de tijd die belooft is.
Pluspunten
Snelle levering. ,ooit kleding
Pluspunten
Duideliike site. Snelle levering
Wat een prachtig cijfer! Hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat u onze webshop duidelijk vindt en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Beste Alineke, bedankt voor dit mooie cijfer. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. We zien u graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland