Beste mevrouw/meneer, bedankt voor het achterlaten van dit mooie cijfer. Hier doen we het voor. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle keurige levering
VerbeterpuntenBeter vermelden dat terug sturen wel geld kost en ook nog best veel!!
Beste Kees, bedankt voor het achterlaten van dit mooie cijfer. We zijn er erg blij mee. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
snel, accuraat. netjes
Verbeterpuntengeen voor zover ik met het bedrijf te maken heb (gehad)
Beste Anita, bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit in te vullen. Wij zijn erg blij met dit mooie cijfer. Mocht er ooit toch nog wat zijn, horen wij dat graag. Tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Prima service! Het werd echt 1 dag later bezorgd.
Beste mevrouw/meneer, wat een prachtig cijfer. Hier zijn we heel erg blij mee. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Fijne dag gewenst. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
20.50 uur besteld, volgende dag in huis. maakt dus belofte van snelle levering waar! Mooi shirt van Summun gekocht met leuke korting. Geen verzendkosten, netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen, zo hoort het
Beste mevrouw, Dit lezen we graag. Bedankt voor dit leuke bericht! Veel plezier met uw nieuwe shirt van Summum! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Zeer snelle en nette levering. Kleding prima verpakt.
Beste Carina, hier doen we het voor! Wij zijn erg blij om dit te lezen. Veel draagplezier gewenst! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Goed overzicht. Snel. Achteraf betalen. Allemaal prettig.
Beste Jannette, wat een mooi cijfer. Hier zijn we erg blij mee! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snel geleverd. Verzorgde levering
Beste Ingrid, bedankt voor deze mooie beoordeling. Hier doen we het voor! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering. Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snel geleverd, product was wat ik er van verwachtte
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, perfect!
Beste Alie, fijn om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd werd! Graag tot ziens. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Monique, bedankt voor het achter laten van een beoordeling! Graag tot ziens in onze webshop of in onze winkel in Zuid-Beijerland! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Super snelle levering!
Beste Daisy, hier doen we het voor! Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om dit in te vullen. Veel plezier met uw nieuwe aankopen! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Mooie prijzen, snelle levering.
Beste mevrouw/meneer, een 10! Beter kan gewoon niet. Bedankt hiervoor. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Veel draagplezier gewenst. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Diny, bedankt voor dit mooie cijfer. Mocht u nog verbeterpunten hebben zodat we het cijfer nog hoger wordt, horen wij dat graag. Graag tot ziens in onze winkel of in de webshop! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelheid van levering. Geen verzendkosten
VerbeterpuntenNvt
Beste mevrouw/meneer, bedankt voor dit mooie cijfer. Ook zijn we blij om te lezen dat u het snel ontvangen hebt. Veel draagplezier gewenst! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Supersnelle levering, keurig verpakt.
Beste Miranda, wauw een 9! Bedankt voor dit mooie cijfer en dat u de moeite heeft genomen om dit in te vullen. Wij worden hier erg blij van. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snel, netjes verpakt, duidelijk formulier over retourneren
VerbeterpuntenJammer dat er kosten verbonden zijn aan retournering
Beste Marita, bedankt voor dit mooie cijfer. Wij zijn er erg blij mee. Ook nemen we uw feedback mee als verbeterpunt. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Margo, bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie beoordeling achter te laten. Wij zijn er blij mee! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Beste Elvira, bedankt voor dit mooie cijfer! Hier zijn wij erg blij mee. Graag tot ziens. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Goede site makkelijk te filteren
Bedankt voor de positieve feedback! In de toekomst gaan wij de filters nog beter maken, zodat het nog makkelijker gaat! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Zeer snelle levering en helemaal blij met het afgeprijsde mooie poloshirt.
Wat leuk dat u een poloshirt met korting heeft weten te bemachtigen! Altijd leuk als iets afgeprijsd is! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Snelle levering Goeie afhandeling van retourzending
Beste Pien, fijn dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Bedankt! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Prima aanbod en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Beste Miranda, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Een prachtig cijfer! Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Pluspunten
Voor het eerst wat besteld omdat ik iets graag wilde en nergens kon vinden een hele goede service een 10
Beste Hannie, wat fijn dat wij het artikel waar u op zoek naar was nog hadden. Wij zijn erg blij dat u ons gevonden heeft! Wij hopen u vaker online te verwelkomen of bij ons in de winkel in Zuid-Beijerland. Groetjes, Team Konijnendijk Mode
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland