Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Jullie verkopen wat ik zoek
VerbeterpuntenStop met het sturen van beoordelingsverzoeken en al helemaal met de herinneringen. En 1 van de tubes die ik had besteld was kapot aan de bovenkant, dus als ik er in knijp komt het er aan de verkeerde kant uit.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Als u telefonisch contact met ons opneemt kunnen we u verder ivm de kapotte tube. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
wij zijn tevreden over dit bedrijf. Snelle levering.
VerbeterpuntenDat er acties zijn over bepaalde producten.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben op onze webshop een pagina met Top 40 producten die het hele jaar gelden, en een pagina met de maandelijkse aanbiedingen :) Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Ik had een ander afleveradres opgegeven, maar het is toch verzonden naar het factuuradres, wat erg onhandig is, aangezien daar overdag nooit iemand thuis is.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat dit niet helemaal goed is gegaan! Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Mooie merken, fijn om die als particulier ook te kunnen bestellen, Misschien duidelijker de kleuren afbeelden.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Prima assortiment
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
snelle levering en alles goed verpakt alles deed zijn werk prima
Verbeterpuntenjammer dat de verf zo snel weer vervaagd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Bestelling is door Florale binnen 24 uur geleverd en aangemeld bij DHL en zou bij mij geleverd worden vrijdag tussen 11 .00 uur en 15.00 uur maar door vertraging bij DHL wegens personeel tekort was de levering zondag om 18.30 uur. Slechte service van DHL ten koste van Florale.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas kunnen wij hier niks aan doen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Snelle leveringvan een super produkt!!!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Telefonisch niet bereikbaar,diverse keren gebeld maar werd niet opgenomen,toen mail gestuurd ,daar kreeg ik wel snel een reactie. Toen ik de haarlakbeschermers bestelde werd er gezegd ,de volgende dag in huis,toen het pakje kwam zaten ze er niet in en gaf aan,tijdelijk niet beschikbaar,ik heb ze intussen nog niet,wel betaald.
Beste, Wat vervelend om te horen! Wij zijn normaal gewoon altijd telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30uur. Wij hebben u op de hoogte gehouden over uw bestelling per mail. Uw bestelling ontvangt u vandaag. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Mis de mogelijkheid om bij een afhaalpunt te laten bezorgen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
snelle en adequate bezorging; product was verantwoord verpakt....
Verbeterpunten...zo doorgaan...!
Volmolen 31