Pluspunten
VerbeterpuntenVriendelijkere houding bij telefonische informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echt mooie producten! Blij dat ik jullie gevonden heb!
VerbeterpuntenKleuren van safari wash/care zouden duidelijker getoond
Pluspunten
Zeer snelle levering, erg tevreden over producten
Pluspunten
Pluspunten
Snel levering. Goede producten
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas de verkeerde acryl ontvangen. Had naturel besteld en heb wit ontvangen wat ik heel erg jammer vindt!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Heel tevreden vlug geleverd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Ik had voor de eerste keer besteld alles klopt en was de volgende dag al geleverd super!!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Misschien leuk dat als je een product eerst wil proberen dat je ook een sample kan bestellen, dit hoeft niet gratis maar dan kun je het eerst even uitproberen voordat je direct een dure shampoo koopt. dan kun je ook direct andere producten uitproberen die je normaal niet koopt omdat je het niet kent...
Pluspunten
Mooi aanbod, leuke acties
VerbeterpuntenIs het mogelijk dat ik geen bevestiging via mail van mijn bestelling ontvangen heb?
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Op de site staat voor 15.00 besteld zelfde dag verzonden. Dus lijkt het mij de volgende dag in huis. Dit was niet het geval.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas kan dit inderdaad soms wel eens voorkomen dat uw pakket niet optijd aankomt. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Pluspunten
Prima snelle levering met de juiste producten. Ik ben zeer tevreden en bestel zeker weer
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Florale Haircare
Volmolen 31
6229 PJ Maastricht