Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en adequate levering
Verbeterpunten-
Verbeterpunten/
Pluspunten
alles ok corect en goed product
Pluspunten
Op deze manier redden jullie het wel en prima naar de zin en goede kwaliteit is erg belangrijk.
VerbeterpuntenHoeft niet,is prima zo, ja misschien eens wat meer adverteren in de kranten??
Pluspunten
Dit besteld. Snel geleverd. Kreeg nog korting niet verwacht. Heel leuk. L Prettige samenwerking
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Mijn bestelling is nooit aangekomen. DHL liet mij weten dat het pakket terug verzonden is naar Florale haircare wegens een fout in het adres. Ik heb hen hierover 2 mails gestuurd maar nooit antwoord gekregen en nooit de producten ontvangen. Het geld is echt wel van mijn rekening!!!
Beste, Uw pakket is inderdaad retour gekomen bij ons omdat uw adres verkeerd was ingevuld. We hebben het pakket direct opnieuw laten opsturen naar het juiste adres. Kunt u mij laten weten of u het pakket nu wel ontvangen heeft? Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Mooi aanbod, goede prijs en professioneel advies.
VerbeterpuntenGeen, behalve dat de prjs van de haarlak in de winkel goedkoper is dan op de website (oude verpakking die uit het productassortiment gaat).