Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Blij met de bestelling die snel geleverd werd. Kom hier zeker terug.
Pluspunten
Kwaliteit van het haarproduct
VerbeterpuntenAls je op de website vermeld dat het voordeel van eigen merk is dat het altijd snel leverbaar is en op voorraad. En het is vervolgens niet op voorraad en ik moet er lang op wachten, dan wordt ik daar niet blij van.
Beste, Het kan wel eens voorkomen dat ook ons eigen merk niet op voorraad is. Wij sturen die zo snel mogelijk na. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenDit was mijn eerste bestelling dus nog niet zo veel ervaring
Pluspunten
VerbeterpuntenCommuniceren wanneer een product niet op voorrad is, en niet zomaar de helft te sturen waardoor de andere producten ook niet te gebruiken zijn zoals in mijn geval met de haarkleuringproducten. Zeer teleurstellend en onacceptabel!
Pluspunten
VerbeterpuntenOnline is iets duurder dan in de winkel.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. De producten online hebben normaal gewoon dezelfde prijzen als in onze winkels. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Heb onderdeel terug moeten sturen ivm verkeerde aankoop. Heb het terug gestuurd om het om te ruilen. Kreeg een mail met bericht dat ze het juiste onderdeel niet konden leveren en dat mijn geld zsm terug gestort zou worden. Is ook gebeurd. Van mij een dikke pluim. Netjes behandeld geweest. En dit was mijn allereerste ervaring. Heb ze al via de mail mijn dank over gebracht.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb nog steeds niets ontvangen
Pluspunten
Reageren goed alles je wat te vragen heb over je bestellingen
VerbeterpuntenKorter bezorg moment En lager in product met prijzen
Pluspunten
Snelle levering goede producten
VerbeterpuntenZou ut niet weten
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle, keurige levering
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
9 punten
Pluspunten
Makkelijke site, snelle levering,MM