None
Pluspunten
Klanten
VerbeterpuntenColega overleg
Bij de Metamorphose haarverf staan meerdere kleurnummers 5, een drietal Het is mij dan onduidelijke welke ik precies moet hebben. Misschien is er wel helemaal geen verschil tussen. Indien wel, dan is het handig om de kleurnaam erbij te vermelden
Pluspunten
Redelijke prijs
VerbeterpuntenArtikelen waren niet leverbaar. Pas 3 dagen later bekend bij mij. Dus niets ontvangen. Helaas
Positive
Een zeer positieve winkelervaring, snelle verzending en ernst
SuggestionsHet enige nadeel is de taal, suggereren de mogelijkheid om de bestellingen in Engels, Duits of Spaans, kunnen bekijken en vul de vormen van bestellingen op één van de twee talen. Bedankt
Pluspunten
Nog steeds niet geleverd
VerbeterpuntenAfspraken nakomen
Pluspunten
VerbeterpuntenDe levering gebeurde in 2 delen. Geen probleem maar nergens was er een communicatie dat het 2 de deel zou volgen. Enkel de vermelding: niet op voorraad. Dus ik denk oeps en ik betaalde alles. Ik deed een mail om info te vragen. Dit is eenvoudig op te lossen met de vermelding dat de andere producten worden nagezonden en liefst een termijn.
Pluspunten
fijne mailcontacten, en snelle acties!
Pluspunten
Alles klopte zoals gehoopt
Pluspunten
In de winkel aardig en goede hulp!
Pluspunten
- Voordelige prijzen - Snelle levering - Hoge reactiesnelheid - Goeie producten voor elk budget
Verbeterpunten- communicatie: sommige dingen waren niet geleverd. Dit kwam ik pas te weten wanneer ik de bestelbon nalas dat bij het pakket geleverd werd. Op de site staan deze producten nog altijd gelabeld als 'in voorraad', terwijl de bestelbon schrijft 'tijdig niet voorradig'. Dat is wat verwarrend. - Ik kreeg snel antwoord op de vraag over producten die niet geleverd werden. Echter, omdat ik niet meteen antwoordde, kreeg ik nog een mail. Dat kwam een tikkeltje opdringerig over. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit goed bedoeld was en jullie gewoon een snelle service willen bieden.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Altijd Goed en optijd binnen.
Pluspunten
De aankoop van deze Italiaanse top tondeuse blijkt dus integraal een goede aankoop. Dankzij deze service !
VerbeterpuntenBeter vindbaar ?
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Klantenservice uitermate vriendelijke en snel! Had ik persoonlijk niet verwacht!
VerbeterpuntenIk verwachte mijn levering binnen een paar werkdagen maar het product was niet op voorraad. Daar had wel sneller een update over kunnen komen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Jammer genoeg was uw product niet op voorraad waardoor uw bestelling wat vertraging heeft gehad. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Het tijdsbestek van leveren
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas kunnen sommige bestellingen wel eens wat vertraging hebben. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare