Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
In de winkel zelf goede uitleg en via de webshop snelle levering.
Pluspunten
Vrij snelle levering.
VerbeterpuntenHet is eerste ervaring met dit bedrijf. Hierdoor heb ik nog geen verbeter punten.
Pluspunten
teveel om op te noemen
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
- snelle levering - goed assortiment - ik zocht echt overal naar haardonuts en gelukkig hadden jullie ze
Verbeterpunten- iets beter pakketjes verpakken - Ik miste een beetje merken zoals kerastase, Moroccan oil in het assortiment
Pluspunten
Groot assortiment; snelle levering, voor 15.00 uur besteld, echt de volgende dag in huis; geen verzendkosten boven de 25 euro en hele scherpe prijzen. Bij de kapper betaal ik 3 keer zo veel voor exact hetzelfde product.
Pluspunten
zeer snelle levering en goed advies
Ik kreeg mijn bestelling incompleet aangeleverd. In het pakket werd aangegeven dat een artikel Joey leverbaar was. Daarover kreeg is pas een aantal dagen per mail bericht. Geen alternatief aangegeven en ook geen tijd die het zal duren voor het artikel geleverd wordt.
Pluspunten
Ben er tevreden over
Pluspunten
Alles duidelijk, snelle levering.
Pluspunten
Alles was prima geregeld
Telefonisch niet te bereiken.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn normaal altijd telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30uur. Wellicht is er iets verkeerd gegaan. Excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Ja levering perfect maar...ik bestelde Color Styling Antraciet. Op de site staat een lange smalle bus en die wilde ik hebben. Die kleur antraciet is ook echt antraciet. Maar ik kreeg een kortere, dikkere bus en die had ik hier bij de kapper ook al gehad. Niet tevreden over dus toen ik die smallere bij jullie kon bestellen, gedaan. Maar helaas, ik kreeg niet wat op de site staat afgebeeld. Dus niet tevreden.
VerbeterpuntenSturen wat afgebeeld staat!!!!!
Beste, Het kan inderdaad voorkomen dat een product van verpakking is veranderd waardoor de foto op de webshop nog niet aangepast is. U kunt altijd contact met ons opnemen mocht zoiets voorkomen en dan kunnen we dit oplossen. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare