Pluspunten
Vlotte bestelling en levering
VerbeterpuntenHoge verzendkosten
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. De verzending is gratis bij bestellingen boven €25,00 :) Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Ideaal om via internet te bestellen
VerbeterpuntenWas jammer dat er op de site stond voor 3 uur besteld volgende dag binnen maar dat was niet zo kwam een dag te laat voor mij
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Het kan helaas wel eens enige vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
De creme was niet meer bij de groothandel te koop en kwam ook niet meer . Dus was erg blij dat ik het hier nog kon bestellen.
Wij hebben voor 15 u besteld en toch was de bestelling niet de volgende dag in huis erg jammer!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldige service. Zowel de produkten, de levering en het contact waren geweldig.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkoop en vlug geleverd .
VerbeterpuntenLevering niet compleet geleverd zodat ik het product niet kan gebruiken . Moest ongeveer een week wachten maar ik vertrek dan op verlof dus op andere site het bijhorend product gekocht en 1 dag later kon ik mijn product optimaal gebruiken.
Pluspunten
Snelle levering - goed verpakt - prijs scherp
VerbeterpuntenSite misschien iets overzichtelijker
1 kam kan makkelijk in een envellope, nu werd hij verzonden in een doos, niet handig (moest er voor thuis blijven, terwijl een enveloppe zo de bus in kan) en duur (nu moest ik voor een doos betalen, terwijl er maar een paar postzegels op een enveloppe hoef.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben ervoor gekozen om al onze bestellingen te verzenden in een doos met PostNL. Als wij namelijk uw bestelling verzenden in een envelop met de post dan kunnen wij niet meer nakijken waar uw bestelling naar toe is en of deze ook bij u afgeleverd is. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Snelle verzending, leuke actie bij de Minetan
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. U kunt onze webshop in de gaten houden voor meer leuke (maand) aanbiedingen :) Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Gebeld geen gehoor Mail geen juist aftes
Beste, Kunt u mij misschien laten weten welk mailadres en welk telefoonnummer u heeft geprobeerd? Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Goede en vlotte levering
VerbeterpuntenProduct niet onder verstevigers maar apart vermelden
Beste, Bedankt voor beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Eerste bestelling en meteen een positief gevoel hierbij. Zal zeker de laatste niet zijn.
Pluspunten
Pakketjes worden snel en goed verpakt verzonden, had m'n bestelling de volgende dag al binnen. Al bij al zeer tevreden!