Pluspunten
Ik had op vrijdag besteld en het was er op zaterdag al alleen had Post NL dit voor mij verpest door bij de verkeerde deur aan te bellen. Toen werd dinsdags mijn pakketje geleverd was er een hele bus shampoo leeg gelopen in de doos, het drupte zelfs uit de doos. Je kon zien dat er mee gegooid was dus de complete doos met inhoud retour. Ik direct gebeld met de klantenservice en ik werd vriendelijk geholpen. Zij heeft toen direct de bestelling opnieuw verstuurd en de dag erop had ik hem in huis, helemaal compleet en onbeschadigd.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas was er inderdaad iets mis gegaan bij Post-NL. Gelukkig heb ik het nog zo snel mogelijk kunnen oplossen voor u. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare.
Pluspunten
Geen verzendkosten boven € 25 Overzichtelijke webshop Goede communicatie Snelle verzending
VerbeterpuntenVerpakking kon iets beter, artikelen beetje door elkaar gerammeld.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Prima afhandeling
Pluspunten
- Contact met het personeel opnemen wanneer jij wilt, ze reageren gelijk!
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Bestelling klopte.
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite niet altijd even duidelijk met het vinden van de producten
Pluspunten
Zeer snelle levering en online snel en makkelijk producten te vinden en te bestellen.
VerbeterpuntenPrijs van de producten mogen wel wat lager
Op de website word er duidelijk aangegeven voor 15.00uur besteld zelfde dag verzonden. In de voorwaarde staat dat dit binnen een aantal dagen is. Zeer misleidend!
Pluspunten
Heeft een mooie eigen productlijn, ontdekt in de winkel aan de Kruisstraat in Eindhoven waar ik in totaal 12 samples van verschillende producten meekreeg voor ik bij het uiteindelijke product terecht kwam!
VerbeterpuntenVerzendkosten onder de €25, daarom geen 5 sterren voor de prijs. Overigens was dat snel verholpen door meer tegelijk te bestellen!
Pluspunten
?
VerbeterpuntenKammen verzenden in een doosje terwijl deze gewoon in de brievenbuspost/envelop hadden gemogen waardoor de verzendkosten lager ( dan €5,- ) had kunnen uitvallen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij kiezen ervoor om ook kleine producten niet in een envelop te versturen. Dit doen we omdat we dan niet kunnen nakijken of de bestelling wel is aangekomen bij de klant. En de verzending kan langer duren dan normaal. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
Gratis levering vanaf € 25,00
Pluspunten
Goed bereikbaar en ze doen wat ze afspreken. Ze zijn daarnaast één van de weinig webwinkels op dit gebied die al gratis verzenden vanaf 25 euro. Dat maakt het makkelijk om kleine hoeveelheden te kopen. De producten worden goed verpakt geleverd!
Pluspunten
Prima levering, vriendelijk geprijsd
Pluspunten
Tevreden over de levertijd, alles is perfect.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten nodig