Pluspunten
Prima telefonisch geholpen bij problemen met de levering Alsnog opnieuw verzonden en goed afgeleverd Snelling opgepakt
VerbeterpuntenJuiste adressering izoals het vermeld staat in de bestelling Door het weg laten van de toevoeging ING kantoor I Heeft bestelling vertraging opgelopen
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Kim Florale Haircare
Pluspunten
Zeer snelle levering. Alles correct geleverd.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
vandaag besteld morgen in huis
Pluspunten
alles prima
Het zou wenselijk zijn als men het product levert wat er bestelt wordt en niet een alternatief zonder voorafgaande melding.
Beste, Zoals we per mail besproken hebben sturen wij nooit een alternatief zonder overleg met de klant. Per abuis is er een verkeerde foto op de webshop gezet. Zoals besproken word het verkeerd geleverd artikel op onze kosten opgehaald. Nogmaals onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groeten, Simone Lonissen
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenMisschien wat vaker kortingen en sales op haarverf? is best prijzig. Wanneer op sommige site kan j dezelfde verf vinden met korting.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen u tip meenemen. Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Pluspunten
BESTELLING EN LEVERING VLOT VERLOPEN
VerbeterpuntenFLESJE SHAMPOO WAS UITGELOPEN , MISSCHIEN EEN APART PLASTIC ZAKJE ROND VLOEIBARE PRODUKTEN DOEN WANT NU HINGEN MIJN ROLBORSTELS ONDER SHAMPOO.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Ik heb het doorgegeven aan de desbetreffende afdeling dat de producten beter verpakt moeten worden. Onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Simone Florale Haircare
Ook online mee kunnen sparen in plaats van alleen in de winkel
De klant beter informeren. Twee keer moeten bellen over een bestelling. De bestelling die ik gedaan heb was niet op voorraad en zou nageleverd worden. Hier heb ik een mail over gekregen, maar een week later nog steeds niets gekregen en ook niks meer gehoord. Zelf maar gebeld, maar degene die mij te woord stond kon er niks over vertellen en probeerde mij door te verbinden met een collega. Deze nam de telefoon niet op dus kwam ik weer terug bij dezelfde dame die mij beloofde dat ik teruggebeld zou worden. Dit is niet gebeurd zodat ik een dag later zelf maar weer gebeld heb naar Florale Haircareshop. Kreeg weer iemand aan de telefoon die mijn verhaal aanhoorde en mij doorverbond met een collega. Deze dame wist mij te vertellen dat er iets mis was met de etiketten op het product wat ik besteld had dus dat het daarom zo lang duurde allemaal. Zij wist wel te vertellen dat het product inmiddels binnen was en dat het dezelfde dag nog verstuurd zou worden ( 8-7). Jammer dat er dan niet even weer een mailtje gestuurd is naar mij of dat er een telefoontje gepleegd had geworden naar mij toe zodat ik dan geweten zou hebben waarom het allemaal zo lang duurt. Nu moest ik steeds zelf contact opnemen. Vind het niet echt correct allemaal, zit echt te wachten op het product en had het ook al gelijk betaald via ideal.
Beste, Wij vinden het jammer om te horen dat u dit zo ervaren heeft, onze excuses hiervoor. Wij hanteren het beleid om onze klanten zo snel mogelijk op de hoogte te stellen wanneer er een product niet op voorraad blijkt te zijn. Dit is inderdaad ook gebeurd, alleen was het voor ons toen nog niet duidelijk hoelang het ging duren voordat wij het product weer binnen gingen krijgen. Wij zullen hier in de toekomst nog beter op proberen te letten. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Kim Florale Haircare
Pluspunten
Prima geregeld en snelle levering,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenAlleen de bestelling klopte niet. Volgens mij de verkeerde Mousse.
Pluspunten
Handig dat je ook online kan bestellen.
Pluspunten
Snelle levertijd vind ik zelf erg fijn!
VerbeterpuntenDe webshop een klein beetje overzichtelijker maken.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn hard aan het werken de webshop te optimaliseren. Bedankt voor de tip. Met vriendelijke groet, Kim Florale Haircare
Verkeerde haarverf besteld, nummer is hetzelfde als in de winkel
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Kunt u mij precies vertellen wat u bedoelt met het verbeterpunt dat u noemt ? Met vriendelijke groet, Kim Florale Haircare
Pluspunten
Prima service.
VerbeterpuntenIk heb geen tips of verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering,
VerbeterpuntenGratis leveren
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hanteren een gratis levering vanaf het bestelbedrag van €25,-. Met vriendelijke groet, Kim Florale Haircare.