Ik bestel 3 verschillende soorten verf , er wordt niet aangegeven door jullie , op de site,dat 1 haarverf niet voorradig is, er worden dus maar 2 produkten geleverd. Na tel. contact , wat erg lang duurde, werd mij verteld dat 1 produkt pas over 2 weken geleverd werd. (niet zo vriendelijk attente juffrouw) Belachtelijk . Wil je je haren gaan verven, maar helaas.
Beste, Wat jammer dat u dit zo ervaren heeft. Wij proberen onze klanten altijd zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Het kan wel eens voorkomen dat er een product niet voorradig is. We hebben dezelfde dag ( als de levering van de andere tubes) nog telefonisch contact gehad. Onze excuses dat u dit zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Kim Kraft-Weijts Florale Haircare
Pluspunten
Snelheid
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Kim Kraft-Weijts Florale Haircare
Pluspunten
Uitstekende producten / zeer gunstige prijs / gratis bezorging boven 25 euro. Snelle verzending.
VerbeterpuntenMijn producten (4 kammen) zaten in een vrij grote omdoos. De doos was verder geheel gevuld met polystyreen bolletjes/kussentjes. Bij elkaars ruim 2 liter vervuilend materiaal. Bij andere bedrijven (123inkt b.v.) vult men de doos gewoon af met wat luchtig gekreukeld goedkope kwaliteit papier. 4 Kammen kunnen m.i. makkelijk in een envelop.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling en bedankt voor de tip. Met vriendelijke groet, Kim Kraft-Weijts Florale Haircare
Pluspunten
Goede werkende producten
VerbeterpuntenBetere omschrijving van de producten op de website. Je weet niet waarvoor een bepaald product is, tenzij je het al kent
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn er volop mee bezig om bij alle producten een unieke beschrijving neer te zetten. Met vriendelijke groet, Kim Kraft-Weijts Florale Haircare
Pluspunten
Kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Duidelijke site en een snelle levering.
Pluspunten
De producten zijn snel in huis
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren dat retourneren voor eigen rekening is! Of, nog beter, gratis retourneren! Ook een seintje geven als het aangekomen is, is een vorm van elementaire beleefdheid die ontbreekt. Ik heb via de tracking gezien dat het gisteren aan gekomen is maar heb er tot op heden nog geen bevestiging van gehad van jullie kant. Ook heb ik nog steeds niet de zekerheid dat het effectief terug betaald gaat worden.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Ik heb u toen via onze chatservice uitgelegd dat als wij een fout maken bij de bestelling, het retourneren voor onze rekening is en wanneer u zelf een fout maakt bij het bestellen, de retourkosten voor eigen rekening zijn. Dit is het beleid binnen ons bedrijf. Wat betreft het pakketje dat retour is gekomen dat duurt altijd even voordat dat hier verwerkt is. Ik heb u toen aangegeven dat als wij het retour hebben ontvangen u het bedrag terug gestort krijgt. Met vriendelijke groet, Kim Kraft-Weijts Florale Haircare
Pluspunten
Lekker duidelijk en een goeden en snelle levering.
Pluspunten
Snel,correct,kortom een aanrader!
Pluspunten
geen woorden maar daden , is goed
Pluspunten
VerbeterpuntenKontakt opnemen met klant als artikel niet meer leverbaar is en niet zelf moeten bellen !! Omdat het zo lang duurt
Beste, Jammer dat u zo een lage beoordeling geeft, we proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en ons te verbeteren. Naar aanleiding van u chatbericht ben ik gelijk voor u gaan kijken of de schaar nog leverbaar was in één van onze filialen, dit is ook gelukt alleen wat later als dat u gewild had. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Kim Kraft-Weijts Florale Haircare