Pluspunten
Snelle en duidelijke service
25 October 2018
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 209 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Pluspunten
Snelle en duidelijke service
25 October 2018
KwdeGier
Ommen
Pluspunten
- Praktische website - Ruime keuze - Zeer snelle service - Goed verpakt pakket
Verbeterpunten- Voorraad niveau aangeven hoeveel er nog van een bepaald item besteld kan worden; dit was nu trial & error.
22 October 2018
Anoniem
Breda
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis. Het klopt echt.
22 October 2018
Laura
Vasse
graag op de verzend-bon het bedrag van het product weergeven. is voor mij dan duidelijk wat de kosten precies zijn.
21 October 2018
H.
BREDA
Pluspunten
In alle opzichten prima. Heldere communicatie, snelle verwerking, prima info over en tijdens bezorging.
VerbeterpuntenVoor mijn simpele transactie: geen.
19 October 2018
Peter
Leiden
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
18 October 2018
Joke
Alblasserdam
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenbestelling met een dag te laat bezorgd.
13 October 2018
Nelly van der Does
Leiden
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, ruim assortiment
12 October 2018
Karin
Waalwijk
Pluspunten
snelle keurige levering
Verbeterpuntenbeetje prijzig. Grote aanbiedingen
11 October 2018
g.
ruurlo
Pluspunten
Kan ik nog niets over zeggen omdat ik mijn bestelling via DpD nog niet binnen heb.
VerbeterpuntenPunt van aandacht ik raad u aan met een andere vervoerder in zee te gaan. Heb mijn bestelling na een week nog niet binnen DpD hangt allerlei verhalen op zijn zeer moeilijk te bereiken en komen afspraken niet na. etc. etc.
26 September 2018
anoniem
Onze excuses voor de ongemakken met de DPD. Op het moment dat wij hiervan op de hoogte waren, hebben wij u direct een vervangende zending toegestuurd. Volgens onze gegeven is deze direct de volgende dag afgeleverd.
Met vriendelijke groet,
Maarten
Tuinen-shop.nl
Pluspunten
duidelijke afspraak
Verbeterpuntenvoor mij hoeft het principe niet, vandaag besteld morgen in huis. Minder snel is beter voor het milieu
17 September 2018
Henk
Harderwijk
Pluspunten
Goed product, snelle levering.
16 September 2018
Hanneke
Julianadorp
Pluspunten
Hele persoonlijke benadering. Ik had een vraag overeen product en de man ging naar het magazijn om uit te zoeken hoe het zat.
16 September 2018
Petra
Arnhem
Pluspunten
Snel en goede nazorg
VerbeterpuntenGraag ook levering op afhaal punt
14 September 2018
Ronald
Bussum
Pluspunten
Snelle levering, produkten goed verpakt. Zorg aan besteed.
Verbeterpuntenvraag gesteld over najaarsmest, kon ik niet vinden op de site. Medewerker had geen antwoord hierop.
13 September 2018
I Wessels
Exloo
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering in een goede verpakking.
10 September 2018
Patrick
Roosendaal
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon, die je goed helpen. Ik vond de voicemailboodschap heel erg gehaast, kwam onplezierig over.
9 September 2018
anoniem
Pluspunten
Snelle levering, prima product voor groede prijs
VerbeterpuntenHet papier met de streepjescode was erg moeilijk van het product te verwijderen. Op een plaats plakken waar het bij gebruik niet zichtbaar is zou beter zijn dus bij plantensteunen beter aan het uiteinde waar zij in de aarde geprikt worden.
8 September 2018
Ute
Breskens
Pluspunten
Via een actie van Groei&Bloei kon ik een bestelling (bloembollen) met gratis verzending plaatsen. Toen ik een week later, nadat de actie al was verlopen, er achter kwam dat ik toch wat meer bollen had willen bestellen, werd ik hierbij heel vriendelijk geholpen en is dit achteraf alsnog aan de bestelling toegevoegd.
3 September 2018
Judith
Bergen nh
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
2 September 2018
anoniem
Pluspunten
Special “de natuurlijke tuin” gekocht via deze website. Supersnelle levering en nette bezorging, gewoon via de brievenbus maar stevig verpakt. En wat een heerlijk blad! Ik heb er in de vakantie veel leesplezier van gehad en ideeen voor mijn eigen tuin opgedaan.
30 August 2018
Karin
Zoetermeer
Pluspunten
snelle verwerking bestelling
27 August 2018
Aline
Easterein
Pluspunten
Goed product Prima levering
26 August 2018
Daphne
Almere
Pluspunten
Smelled levering
25 August 2018
Lida
Assendelft
25 August 2018
anoniem
Wij leveren als www.tuinen-shop.nl alles voor de hobby- en semiprofessionele tuinier. Van handgemaakt tuingereedschap van DeWit, de snoeischaren van Felco tot hoveniersproducten als kantopsluitingen en premium tuinkassen.
Kwaliteit en milieu voorop
Hierbij staat kwaliteit en milieu voorop. Wij leveren deze producten aan tuinhobbyist, tuinprofessionals en de lokale afdelingen.
Een wekelijks groeiend assortiment
Het assortiment groeit wekelijks, dus regelmatig kijken loont. Wij verzenden snel, en zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder nummer 085 - 489 66 33.
Anthonie Fokkerstraat 18
3772 MR Barneveld