Filters

8

Snelle levering en duidelijke website!

Tuinmeubelhoes voelt erg degelijk aan, verder nog geen ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super kwalitteit en snelle levering

Ondanks ik in Dronten woon, toch online een hoes voor onze parasol gekocht. Niks aan te merken, product voldoet aan mijn verwachtingen en snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen na verkeerde bestelling van ons

Nette mensen. Beleefd.

 • Aanbevelen? Ja
4

Voorlopig zeeeeer onder voorbehoud

Iedereen kan een foutje maken; maar voorstellen dat de klient (zonder fout) dit rechtzet is 1 of 2 bruggen te ver!

 • Aanbevelen? Nee
1

Waardeloos

4 maanden geleden heb ik hier tuinmeubels besteld. 1 werkdag voor de levering kreeg ik de betaallink voor allea, maar die deed het niet. Omdat ik hem niet betaalde werd de levering 1 dag uitgesteld. Die melding kreeg ik om 8.30 uur en ze zijn pas beschikbaar om 10.00 uur. Kortom; voor niets een vrije dag genomen op de maandag. Ik heb die betreffende dinsdag nog een dag vrij genomen van mijn werk, maar om 16.00 uur was er nog niets. Toen heb ik ze gebeld en de wachtrij was meer dan een uur. Iets over 17.00 uur kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn, die me snel afscheepte omdat het al 17.00 uur was en ik te laat op de middag belde.. ( na 1 uur wachtrij..) De dag erna werd ik teruggebeld dat mijn tuinset niet leverbaar is en dat ik tot eind september moet wachten (als het seizoen over is dus). Ze zouden met een passende oplossing komen, maar de oplossing was uiteindelijk niks.. Ben ook niet meer teruggebeld hierover. Hierna heb ik de order geannuleerd. Het annuleren en terugbetalen ging wel snel, maar op die service kan ik deze zomer niet zitten.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u zo lang op onze service heeft moeten wachten. Zou uw review door kunnen sturen samen met uw NAW-gegevens naar info@tuinmeubelland.nl dan neemt mijn collega contact met u op! Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland

10

Uitstekend op tijd geleverd. Zeer tevreden over product

Zeer goed en duidelijk bij aflevering

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima levering mooie kwaliteit

Online iets uitzoeken wat lekker moet zitten is lastig. Maar we zijn erg blij met deze keuze. Het is een mooie set met lekkere dikke kussens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een service!!!! Klasse

Hele goede ervaring met tuinmeubelland. Bij problemen staan ze voor je klaar. 1e keer was de levering niet juist gegaan, kan gebeuren. Wordt geen probleem van gemaakt. Hebben zelfs de levering aangepast naar een duurder tuinset en deze werd vrij snel geleverd en ook netjes afgeleverd. Pas geleden was de afdekhoes kapot gegaan. Mail eruit en kosteloos werd er een nieuwe hoes opgestuurd. Wij zijn zeer tevreden en bestellen zeker weer bij deze partij.

 • Aanbevelen? Ja
6

Aflevering perfect op tijd

Jammer dat de verpakking van deze zending niet meegenomen werd. Heb ervaring van online bestellingen, verpakking gaat altijd mee terug. Minpunt!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Wij nemen inderdaad geen verpakking mee terug. Mocht de klant dit wel wensen, dan bieden wij een service levering aan. Alle informatie over leveringen vindt u: https://www.tuinmeubelland.nl/klantenservice/article/bezorgen-of-afhalen-verzendkosten Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland

7

Vriendelijke bezorger

Helaas was er maar 1 man voor een vrij grote zware tafel. Als klant heb ik het bovenblad en onderstel mee helpen tillen en op de plek neergezet. Met het monteren blijkt dat het tafelblad krom is en dat de schroeven voor het onderstel te lang zijn. Ook krasbeschadiging op het onderstel. Na kennisgeving hiervan in de winkel heeft de vriendelijke verkoper meteen actie ondernomen en de doorgeappt foto's van de schade naar Tuinmeubelland doorgeappt en op de hoogte gesteld. Tuinmeubelland heeft hier vrij snel, positief en accuraat op gereageerd. Ik wacht op een goede afwikkeling. Tot zover goed contact over en weer.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima en vriendelijk geholpen en netjes afgeleverd.

We hebben bij het uitpakken ontdekt dat er donkere strepen op de tafel staan en gebeld en keurig te woord gestaan. We wachten nu hoe de afwikkeling is.

 • Aanbevelen? Ja
10

super

Ik wordt altijd goed geholpen en de service is ook super

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed maar nog in afwachting klantenservice voor beschadigde stoel

Meubel is snel geleverd, op afgesproken tijd. Vriendelijke chauffeur, tafel was goed verpakt. Stoelen waren los gestapeld en 1 stoel heeft een kromme poot. Mail gestuurd aan Klantenservice, maar nog geen inhoudelijke reactie. Wel dat het 10 werkdagen zal duren voordat een reactie volgt, wat ik te lang vind.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles prima!!

Nagekomen wat er is afgesproken !!

 • Aanbevelen? Ja
2

Ronduit slecht !!

Zeer teleurgesteld, tot 2 keer toe een beschadigd artikel geleverd gekregen en het duurt telkens enkele weken eer er een reactie komt. Telefonisch is het ook een heel drama ....... nooit weer !

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Wat vervelend dat u meerdere keren een defect artikel geleverd krijgt. Zou u een mail met uw gegevens naar service@tuinmeubelland.nl willen mailen? Dan helpt mijn collega u verder! Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland

9

Prima aan te bevelen

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Na een bezoek aan de showroom even een foto opgestuurd en het onderdeel werd via de post thuis bezorgd. heel goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Netjes op tijd geleverd. Werkt echt fijn dat ze je een app sturen met dat ze binnen 30 min bij je zijn. Echt top!!! En

 • Aanbevelen? Ja
7

goed

Op tijd en correct bezorgd. Tevreden met bank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geregeld

Een zeer mooie hangstoel besteld met een uitgestelde bezorg datum. De stoel kwam op de juiste datum en qua transport was het top. Een goede communicatie en fijne vervoerder

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Snelle levering. Fijne medewerkers. Top voor elkaar

 • Aanbevelen? Ja
8

Super klant vriendelijk geholpen en er word ook echt de tijd genimen

Zeer tevrede

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte service beschadig geleverd en na 6 maanden nog geen oplossing

Bij het afleveren is de parasol beschadigd en nu 6 maanden later is het nog niet opgelost. Zeer trage reactie, zeker 1 week per mail. Bellen heeft geen zin want dan vragen ze te mailen . Nooit meer tuinmeubelland!

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima na-service

2 mooie Bruno banken met bijhorende zitkussens besteld. Netjes op afgesproken tijdstip geleverd, jammer van dat ene ontbrekend kussen. Gemaild naar na-verkoop, correct en vriendelijk geholpen, kussen alsnog nageleverd binnen de afgesproken termijn. Prima service waarvoor dank.

 • Aanbevelen? Ja
8

Als klant goed geadviseerd en ze zijn klant vriendelijk.

Aan ieder aan te bevelen. Zie bovenstaande

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd