Met transport is waarschijnlijk beschadigd, werd meteen een nieuwe tuinbox op gestuurd
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat de montage-instructies duidelijk waren en u hierbij hebben geholpen. We waarderen uw reactie en helpen u graag weer. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Super blij met onze nieuwe loungeset! Werd geleverd op de door mij gekozen datum en kreeg netjes de avond van te voren een mail met track en trace en een half uur voor de levering een sms'je. Ook de tuinset heeft een super mooie kwaliteit en is netjes afgeleverd!
Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt en wensen u veel plezier van uw loungeset. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Ik kreeg en goed en snel advies over de aanschaf van een parasol hoes. Direct besteld en de hoes zeer snel ontvangen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het advies rondom uw parasolhoes en dat alles snel geregeld kon worden. We waarderen uw review en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Zoals in titel beschreven. Echt een super bedrijf. Eerst mijn loungeset hier gekocht, nu de tuintafel stoelen. Helemaal fantastisch!
Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel uw loungeset als uw tuintafel en stoelen. We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u veel plezier met uw tuinmeubelen. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Hier een opbergbox besteld. Wordt netjes zonder schade en optijd geleverd.. Met lente korting.
Goed om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad, dank voor het delen! We hopen dat u geniet van uw opbergbox en dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Netjes geholpen bij levering
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Vlotte levering en aardige bezorger Ben helemaal tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat de levering soepel is verlopen. We waarderen uw positieve feedback en wensen u veel plezier met uw aankoop. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Prima kwaliteit ligbedden met goede kussens
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Goed om te horen dat de ligbedden u bevallen. We hopen dat u geniet van uw producten en dat we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Top levering en snelle service
Fijn om te horen dat u tevreden bent, dank voor het delen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
De foto.s zijn duidelijk mooie loungeset dikke kussens makkelijk in elkaar te zetten stevige kwaliteit het is heel gezellig nu om in de tuin te zitten
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat de loungeset aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent. We wensen u veel gezellige momenten in de tuin en staan graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Prima box voor de kussens
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de opbergbox goed bevalt. We wensen u veel gemak van uw aankoop en staan graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Alles volgens afspraak
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat deze positief was! We wensen u veel plezier met uw aankoop en verwelkomen u graag in de toekomst opnieuw. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Duidelijke website en makkelijk zoeken naar mijn bestelde item
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en we helpen u graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Makkelijk te bestellen.. zelf je dag van leveren aangeven.. en dan wordt het ook echt geleverd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We hopen dat u geniet van uw aankoop. In de toekomst staan we graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
zie hierboven
Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
We kwamen voor een nieuwe tuinset met parasol en werden fijn geholpen door Ineke. Goed advies over tuinsets en parasols. Bestelling geplaatst en kon al snel worden geleverd. Ook de levering kwam keurig op tijd. Met de VIP-levering liep alles gesmeerd en keurig gewerkt door 2 aardige en kundige medewerkers. Super tevreden en blij met onze nieuwe tuinset.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn om te lezen dat u tevreden bent! We wensen u veel plezier van uw tuinset en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Er was een kapotte glasplaat bij mij afgeleverd. Zonder een hoop gedoe is deze is binnen 2 weken binnengekomen. Extra goed verpakt zodat het niet nog eens zou gebeuren.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles goed afgehandeld is. We hopen dat u geniet van uw producten en we zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Stoelen besteld , bleek dat van 1 stoel , 1 poot niet de grond raakt en wiebelde Telefonisch contact, filmpje ingestuurd van stoel en binnen een paar dagen kwam de monteur al langs. Stoel kon niet gemaakt worden maar ze hadden al een nieuwe stoel mee , dus omgeruild. Wat een fantastische service!! Hier kan menig bedrijf nog iets van leren , heel begaanbaar met de klanten Stoelen zitten goed , we genieten van het mooie weer !
Wat fijn om te lezen, hartelijk dank voor uw mooie review! We wensen u heel veel zitplezier en mooie momenten in de zon met uw nieuwe stoelen. We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Zeer tevreden.
Bedankt voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw aankoop en we helpen u graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Goed en snel geleverd
Hartelijk dank voor de fijne feedback! We wensen u veel plezier met uw bestelling en zien u graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Ik heb onlangs Air XL stoelen gekocht, maar bij levering bleek er één pootdop te ontbreken. Dit kan natuurlijk gebeuren, dus ik nam contact op met de klantenservice en stelde voor om een dopje na te sturen. Dat was geen probleem. Vervolgens vroeg ik of ze meteen een paar extra dopjes konden meeleveren. Tot mijn verbazing kostten deze €3,70 per stuk – een belachelijk hoge prijs voor zo’n klein onderdeel. Dat heb ik dus laten zitten. Het vervangende dopje dat ik ontving, paste helaas niet. Wel zat er nog een extra dopje bij, maar ook dat loste het probleem niet op. Uiteindelijk is de stoel omgeruild, wat netjes werd geregeld. Omdat ik toch extra dopjes nodig had, heb ik zelf contact opgenomen met de leverancier in Turkije. Zij verwezen mij door naar een Nederlandse partij waar ik dezelfde dopjes kon kopen voor slechts €0,45 per stuk, inclusief verzendkosten. Dat roept bij mij de vraag op: waarom kan dit niet gewoon via de winkel zelf geregeld worden, tegen een redelijke prijs? De service begon goed, maar de afhandeling rondom de onderdelen laat echt te wensen over.
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat het omruilen van de stoel netjes is opgelost, maar jammer dat het traject daarvoor en rondom de pootdoppen niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is geweest, onze excuses voor het ongemak. Dank voor het meedenken en het delen van uw bevindingen. We nemen uw feedback intern mee. We hopen dat u inmiddels naar tevredenheid gebruik kunt maken van de stoelen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Duurde bijna 4 weken voordat we het product kregen hoewel de site zei binnen een week. kwaliteit van het product was matig, beschrijving slecht te volgen. Zou het niet snel aanbevelen.
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht. We zijn hierbij afhankelijk van onze leveranciers en helaas kan daar soms vertraging ontstaan, al begrijpen we dat dit vervelend is wanneer een kortere levertijd wordt aangegeven. Ook spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit en de beschrijving van het product. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mochten er op dit moment nog openstaande vragen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice: [email protected]. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Mooie tuinmeubelen echt aan te raden!
Fijn om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier met uw producten en we staan graag weer voor u klaar in de toekomst. Vriendelijke groeten, Nynke / Tuinmeubelland
Twee parasols besteld. Vlotte levering, zeer goede kwaliteit, makkelijk te hanteren en op te zetten. Heel mooie kleur ook: Olive.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Veel plezier met de producten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
2 De Donge
Dronten 8253PT