Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, goede service, goede voorlichting, mooie winkel, ruime keuze. Erg leuk dat er ook wat woonaccessoires worden verkocht

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zijn er niet

Afspraken nakomen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Houden zich aan de afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In de winkel werden we zeer vriendelijk behandeld. Er is voldoende keuze en men denkt met je mee over andere mogelijkheden.

Bijgeleverde handleiding om de parasol-voet te monteren was van een ander type hetgeen wat vragen opriep. Ook een handleiding om te zweef-parasol in gebruik te nemen ontbrak. Zou fijn zijn als die bijgeleverd wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voldoet aan de verwachtingen. Snelle vlotte levering.

geen

slechter dan verwacht

Als klanten bellen dat ze een verkeerde levering hebben gekregen, omdat de stoel op het plaatje op internet er anders uit zag als de geleverde stoel zou het fijn zijn als er gereageerd wordt als er een mail is verstuurd met foto's en niet zoals bij ons niks meer laten horen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede duidelijk site. Heldere bestelprocedure. Goede vlotte levering Ook goede service en afhandeling van fouten

Jammer dat magazijnorder niet goed over was gekomen zodat de levwring niet kompleet was. Maar na 1 simpel telefoon werd een week later nalevering gedaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Van bestelling tot levering klopt.

Voor de leek is het prettig als bij de verzwaarde parasolvoeten (90 kg) een handleiding of tekening zit hoe e.e.a. gemonteerd moet worden. oftewel welke bouten, klemringen etc. op welke gaten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, foto's op de website zijn de werkelijkheid, vriendelijke bezorger, mooie prijs/kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en deskundig advies in de winkel

Bij aflevering bleken er artikelen te ontbreken, hierover waren wij niet vooraf geïnformeerd. Pas na een belletje van onze kant kwam de bevestiging per mail. Tevens bleken er artikelen beschadigd te zijn, contact gezocht en per mail ( met foto's ) bevestigd. Gezien dat de mail intern is doorgestuurd, echter nog steeds geen terugkoppeling naar ons.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn advies en perfecte service. Zeer blij met de geleverde spullen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De tuinset is erg mooi en wij zijn vriendelijk geholpen in de winkel. Het winkelen was erg aangenaam door het aanbod van koffie en hapjes.

Wij werden erg vaak gebeld met het bericht dat de tuinset later geleverd ging worden. Wij keken er erg naar uit om de tuinset in gebruik te nemen, maar dit heeft uiteindelijk erg lang geduurd. Helaas heeft dit ons veel tijd gekost, omdat wij tijd vrij moesten houden met werk. Daarnaast ben ik niet tevreden over hoe de tuinset uiteindelijk geleverd is. De chauffeur was erg aan het mopperen dat ze zijn vrachtwagen verkeerd hadden ingepakt. Uiteindelijk hebben wij zelf de tuinset naar de tuin getild en de chauffeur was nergens meer te bekennen. Toen wij begonnen over het meenemen van het verpakkingsmateriaal moest hij eerst overleggen, terwijl dit naar ons idee vanzelfsprekend was, omdat de tuinset boven de €1500,- kost. Wel zijn de medewerkers ons netjes tegemoet gekomen met een beschermingsvloeistof en een cadeaubon.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering, alles netjes verpakt. Mooie prijs voor goede kwaliteit.

Ietswat kleurverschil in kussens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super te woord gestaan, snel geholpen en op de hoogte gehouden over de levering

Blijf zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling is netjes geleverd, product voldoet aan de verwachting, beschrijving op website is prima.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijk. Goede prijs/ kwaliteit producten.

De levertijd mag sneller. Duurt nu 3 dagen voordat er iets binnen is. Bestelling bleek ook niet compleet. Duurde weer 3 dagen voor 1 onderdeeltje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering en op de hoogte gehouden van levertijd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

afspraken nakomen en website aanpassen.Mensen niet iets laten bestellen en laten betalen wat je niet kunt leveren. Heb mijn geld terug gevraagd en de bestelling geannuleerd telefonisch en per mail geen reactie gehad

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heeft een ruim assortiment kwalitatief goede tuinmeubels. Geen troep dus. En betaalbaar. Aardige en behulpzame mensen. En als ze het even niet weten, dan gaan ze er achteraan.

Geen idee. Misschien meer of andere soort marketing en promotie, want ik had nog nooit iemand over Tuinmeubelland horen praten....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en zorgvuldig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klant vriendelijk

Geen verbeterpunt alles was perfect geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt afspraken goed na.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie, meedenkend, gewoon prettig

geen

2 De Donge