Filtre

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helemaal positief over bestelling en bezorging .

Geen voor deze bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles goed verpakt en mooi op tijd gekregen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorgdatum correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen afspraken na en zijn zeer klant vriendelijk.

Ik zou het miet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Behulpzaam. Veel keus. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Alles netjes ingepakt.

goede service, goed behandeld

Als men in de winkel naziet of de artikelen op voorraad zijn en men doorgeeft dat dit aanwezig en er een datum wordt afgesproken voor levering en de dag voor levering wordt gebeld dat een artikel niet op voorraad is en dat de levering wordt uitgesteld dan vraag ik mij af waar men dan in de winkel op de lijsten kijkt . Verbeterpunt is de voorraad optimaliseren zodat de leverdatum wordt nagekomen. Verder geen slechte ervaring heholpen door vriendelijke verkoopsters.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie winkel ruime keuze. Klantvriendelijk. Goede koffie.

We kwamen op 1-4-2017 in uw winkel n.a.v.Loungeset welk in de aanbieding was voor E 579,-.Deze echter viel ons in het echt tegen.Na ongeveer een uur te zijn geweest in de winkel,toch besloten om een Altea Loungeset te kopen deze was eigenlijk boven ons budget E 799,-Wat ons over de streep trok was de snelle levering welke dinsdag 4-42017 al mogelijk was.Alleen 's maandags telefoon gehad dat dit niet kon plaats vinden omdat het niet geleverd kon worden!Het systeem wordt in het weekend niet bijgewerkt en zodoende was het niet op voorraad werd verteld.De levering heeft pas op 26-4-2017 plaatsgevonden.Ter compensatie kregen wij om de teleurstelling enig sinds weg te nemen een flacon onderhoudsmiddel wat natuurlijk gewaardeerd wordt.Tip:zorg ervoor dat computer systeem ook in het weekend de voorraad kan raadplegen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Behulpzaam, netjes afgeleverd, goede prijs.

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik werd goed geadviseerd en ben daarom teruggekomen met de afmetingen ivm. aankoop tafel. Keurig op tijd en met behulp van track en tracing is mijn tuintafel afgeleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus! Ontzettend kundig geholpen! Vlotte levering! Toen de levering niet volledig bleek te zijn, na telefonisch contact weer heel goed en vlot geholpen!

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette, snelle levering.

geen punten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit producten en super service!

Alle producten in 1 keer leveren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig binnen aangegeventijdbestek geleverd

Melding op mobiel uur voorafgaande aan de levering is niet gebeurd. Jammer want wel erg handig als dit wel zou werken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er zaten geen rugkussen bij onze loungediningset , dit is nentjes opgelost door tuinmeubelland door ze na te sturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede en duidelijke site.

Zijn er niet voor mij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, uitstekende communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging en precies op tijd als verjaardagscadeau voor mijn partner waren de 4 kantine tuinstoelen binnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,en fijn contact als je vragen hebt. Bij problemen word er echt meegedacht aan een oplossing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie, vriendelijke bezorger.

Prijzen zouden iets omlaag kunnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettig geholpen in de winkel zonder enige druk van de verkoper. Top.

Logistiek gaat het niet geheel naar wens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5 sterren alles keurig en netjes geregeld

2 De Donge

Dronten 8253PT