Filtre

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en eerlijk advies. Niet opdringerig en zeer behulpzaam geholpen. Gekozen om een tuinset daar aan te schaffen.

Geen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie meubels.

De levertijden. Wij hebben een tuinset met een hoes besteld. Zou beide 26-4 geleverd worden. Blijkt de hoes toch pas 25 mei geleverd te worden. Dit vind ik belachelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig op tijd artikel bezorgd. Mooie stevige parasol. Kwaliteit....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lounge bank die ik heb gekocht is super. Kwaliteit is top, kussen zijn dik van structuur en zitten heerlijk. Ook de levering was super. Bij de klantenservice werd er rekening gehouden met mijn opmerkingen en dit werd juist doorgespeeld naar de bezorgdienst. Ik ben zeer tevreden over Tuinmeubelland.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tuinset werd snel en optijd afgeleverd. We hebben een mooie tuinset van goede kwaliteit voor een goede prijs.

Een van de kussens was helemaal vervormd en ingedeukt. Was niet mogelijk om deze in de oorspronkelijke vorm te krijgen. Misschien wat beter naar kijken wanneer dit wordt verzonden of dat het niet bekneld komt te zitten bij de levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service in de winkel en keurige levering

Karton ed als service weer meenenen of in de prijs opnemen... klant wilt ontzorgt worden. En al helemaal met onmundige grote kartonnen dozen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, goede opvolging na een klacht over de vervoerder. Gecompenseerd voor de vertraging van de levering. Top!

Andere vervoerder zoeken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netje geleverd Meubels waren goed verpakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, keurige bezorging.

Ik mis bij de parasolplaat een korte beschrijving bi welke bouten de open ringetjes moeten. Ben een vrouw alleen en vind het dan vervelend om zoiets stoms te moeten vragen. Er zaten namelijk gesloten ringetjes en open ringetjes bij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als je binnenkomt, voel je gelijk een gezellige sfeer. Alles netjes en overzichtelijk opgesteld. Zeer vriendelijk personeel. Goede kwaliteit en goede prijs We komen hier graag terug

Niets gevonden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Was een onderdeel van een tafel kapot door eigen doen. Mail gedaan en binnen een dag juiste nieuwe onderdeel besteld en snel geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote showroom; goede prijzen

Ik weet niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie collectie tuinmeubelen, voor ieder wat wils in verschillende prijscatagorieen. Wij zijn ontzettend blij met onze tuinmeubelset en kregen goede adviezen wat de mogelijkheden waren.

Bezorgbedrijf bezorgt met 1 medewerker. Bij onze grote tuinset bleek het een probleem om deze uit de verpakking te halen door deze ene medewerker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede uitleg

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel in Zaandam onder het genot van een lekker kopje koffie. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettig winkelen. Niet direct iemand in je nek. Bij vragen altijd iemand paraat. Goede afspraken qua levering.

Als het wel later wordt, heb meer dan 2 uur na eerste tijd zitten wachten, dan toch maar een telefoontje half uur voor daadwerkelijke aflevertijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige en netjes geholpen met kennis van zaken. Zeer tevreden over onze dinning set. Levering van product ook zeer goed en volgens afspraak.

Ik zou het niet weten gewoon zo doorgaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een duidelijke website met voldoende keus! De prijzen zijn gunstig en levertijden worden nagekomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi assortiment. Prima advies. Uitstekende service

2 De Donge

Dronten 8253PT