Pluspunten
nette en snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle afhandeling en levertijd
Pluspunten
mooie spullen, snelle levering
Pluspunten
het artikel werd heel snel geleverd.
Pluspunten
* Goede prijzen * goede kwaliteit * snelle levering * goede communicatie
Verbeterpuntengeen
de site gaf aan dat onze set op voorraad is,later na de betaling word ons verteld dat het niet op voorraad is.we hebben de set op 9 mei besteld en betaald en krijgen het pas op 1 juli dat is 8 weken later dan we besteld hebben
Pluspunten
Snelle bezorging
Zeer slechte service
Pluspunten
Fijn dat je een eigen gekozen leverdatum aan kunt geven
Verbeterpuntenhele dag thuis moeten blijven voor levering. Eerste berichtgeving: levering tussen 10-12 uur, vervolgens 6 x gewijzigd. Na telefonisch overleg uiteindelijk pas om 16.30 uur geleverd.
Pluspunten
Natuurlijk was de prijs de aanleiding om daar parasols te kopen. Door eigen stommiteit ging een balein stuk en zij verzorgden direct de bestelling van een losse balein. Geweldig klantvriendelijk.
VerbeterpuntenPer ongeluk hebben ze een verkeerde gratis onderdeel verstuurd. Kan gebeuren en gelukkig was het onderdeel niet voor een andere klant bedoeld. Ik kon het weggooien.
Pluspunten
Track en Trace erg up to date, zodat je ook de dag zelf weet wanneer het komt, maar vooral ook wanneer er vertraging is.
Pluspunten
aardige mensen en hele mooie loungeset gekoch, fantastisch geholpen
Verbeterpuntengeen, helemaal tevreden
Pluspunten
Alles is super goed geregeld.
VerbeterpuntenMeer communicatie met het bedrijf dat het bezorgd. Ik had een speciale leverdatum uitgekozen en helaas kwamen ze een dag later.
Pluspunten
Ruim aanbod wat qua prijs ook betrouwbaar lijkt.
VerbeterpuntenDe communicatie kan beduidend beter, is niet helder. Bij de 'extra service' die je kan bestellen bij levering van tuinmeubelen suggereert het bedrijf de tuinmeubelen te leveren tot in de tuin, maar daar weet het transportbedrijf niets van. Het wordt ook niet duidelijk aangegeven in het bestelproces en zelfs na een aantal mails nog geen duidelijk verkregen. Communicatie tijdens de dag van levering verliep ook niet soepel, de meubelen werden met een vertraging van 4 à 5 uur geleverd zonder adequate melding daarover.
Pluspunten
Levering op tijd aangegeven
VerbeterpuntenMoest 15 euro extra betalen zodat produkt uit verpakking werd gehaald Samen met chauffeur ligbed uit doosgehaald en hij liet doir beneden in centrale hal staan. Die 15 euro waa dus gewoon weggegooid geld. Ik vind dit echt schandalig dat jullue dat dieven te vragen
Pluspunten
Heldere en makkelijke formulering en bestel methode
2 De Donge
Dronten 8253PT