goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, en goede service. Een prettige winkel om in rond te lopen

iets meer ondersteuning vanuit de winkel als er iest mis is met een geleverd artikel zou fijn zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden en snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles perfect verlopen top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering snel en op afgesproken tijdstip. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie en fijn personeel

Afhandeling laat te wensen over kan veel beter. Telefonisch prima geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De aangeboden verwachting, volledig waargemaakt!

Ze doen het perfect!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Produkt komt overeen met de beschrijving op de site. Goede kwaliteit aan eerlijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk, servicegericht, kennis van zake.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed product, gunstige prijs

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op klacht.Helaas hebben wij weer een nieuwe klacht. Dit betreft de kunststof planken die krom trekken. Ik hoop dat u dit kunt doorgeven?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte / correcte afhandeling van bestelling. Keurig per stuk verpakt en perfecte levering.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en vakbekwaam en erg vriendelijk

Zo doorgaan!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. Ook over de levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige meubels, aardige verkoopster, goede prijs

Bezorging laat te wensen over, uiteindelijk 3,5 uur later dan de eerste berichtgeving

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn reuze tevreden over de parasol.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering en kwalitatief goede spullen, ik zal zeker hier nog vaker shoppen! Toppie

Voorlopig geen aangezien het mijn eerste bestelling was en alles in goede orde is aangekomen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie lounge set voor een schappelijke prijs. Prima ervaring tijdens uitzoeken en kopen. Levering binnen 3 dagen.

Bezorging moet echt beter. Afspraak werd niet nagekomen, nieuwe tijd uit de mail werd ook niet nagekomen, na bellen en 25 (!) minuten in de wacht kon niemand zeggen wanneer er dan wel geleverd zou worden. Afspraak was 's morgens als 1e, werd uiteindelijk 's middags na 15.00. Chauffeur werd er zelf ook simpel van.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice, die snel met passende oplossingen komt. Goed assortiment tegen scherpe prijzen. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werd netjes op de hoogte gehouden van de bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Producten netjes geleverd zoals verwacht mag worden. Alles keurig verpakt. Ik had o.a. een zware parasolvoet besteld. Fijn dat dit gewoon kostenloos bezorgd wordt.

De parasolvoet werd op een houten pallet geleverd. Deze werd alleen bij de voordeur afgeleverd en kon niet naar de achtertuin gebracht worden. Daarnaast zat ik vervolgens met de pallet opgescheept dus die moest ik zelf naar de gemeente stort brengen. In de retour voorwaarden heb ik gelezen dat wanneer er een defect is binnen de garantie periode Tuinmeubelland evt verzendkosten in rekening kan brengen. Ik moet zeggen dat ik hierdoor wel getwijfeld heb of ik mijn producten niet beter bij bol.com kon bestellen, omdat zij geen verzendkosten rekenen wanneer je iets retour stuurt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service.

2 De Donge

Dronten 8253PT