perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service en advies, en alles op tijd en zoals afspraak geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heb hier loungebank besteld. Ging vlot en snelle levering. Helaas bleek na twee weken een pootje afgebroken te zijn. Goede service en kreeg nieuw bankdeel.

Klantenservice werkt beetje door elkaar heen. Kreeg pas laat antwoord op mail of er werd niet gereageerd. Na zelf bellen afspraak gemaakt voor omruiling. Dit werd twee keer verplaatst. Toen afgesproken dat chauffeur na drie uur zou komen en dat ik mail hierover kreeg. Niet gehad en chauffeur stond om negen uur op de stoep terwijl ik op het werk was.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Verbeter jullie klachtenafhandeling! Wij hebben een parasol geleverd gekregen met een vlek er in. Zijn nu weken verder en het is nog niet opgelost omdat geweigerd wordt om telefonisch hierover tot een oplossing te komen. Alleen per mail waar je gerust een week op reactie kan wachten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk, bekwaam personeel. Geen standaard houding maar net dat beetje extra en tijd voor je. Meerdere keren terug geweest voordat we tot koop overgingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product. Goed verpakt geleverd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het tuinmeubelstuk dat ik besteld en gekregen heb voldoet aan de keuze die ik gemaakt heb. De bezorging en telefonische beloftes waren ver onder de maat.

Zeg wat je doet en doe wat je hebt gezegd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

aardige verkoopster maar gaf geen volledige info

duidelijke info geven over het feit dat je je tuinset zelf in elkaar moet zetten. Verder tel. cursus voor diegene die de telefoon opneemt. niet klantvriendelijk. onbeschoft gedrag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede uitstraling in de winkel in Zaandam waarbij het personeel die ons hielp (uit Heerhugowaard) zeer bekwaam en vriendelijk overkwam. De levering was zeer duidelijk met goede informatie Tijdstip van leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik geef dit bedrijf een 8

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vakkundig en mooi assortiment. Voor ieder wat wils

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service, komen afspraken na

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de showroom, veel keuze en prima prijs. Na een klacht over bezorging excuses en een presentje ontvangen. Klacht over onvolkomenheden van het bestelde werden afgedaan met het zelf maar repareren doordat het handgemaakt is.

Al doorgegeven aan het bedrijf dat de bezorgingsafspraken niet werden nageleefd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk geholpen.

Geen, de service was goed. Ook de levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en behulpzame medewerkers.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel.

Het bezorgen was een drama. Wat nog het ergste was, is dat de bezorgers zeiden dat er getekend was voor ontvangst. Gewoon een leugen! Er was niemand aanwezig. Ze hadden ook niet gebeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische service na probleem met frame van een tuin loungebank na 2 jaar, binnen 3 dagen een nieuwe bezorgd!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig verpakt en snelle bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik zal heel eerlijk zijn in eerste instantie waren we heel blij met de aankoop van 'n parasol die de andere week geleverd zou worden....niet dus!De transporteur stond met een lounge stoel voor de deur,gewijgerd dus en dit tot twee keer toe en een keer niets geleverd.Om een lang verhaal kort te maken is het allemaal goed gekomen en heel netjes afgehandeld met excuses en een gratis hoes voor de parasol. Later met de post nog 'n presentje gehad met nogmaals excuses.Al met al wij tevreden zij tevreden.

Opletten bij de afhandeling op de expeditie,bv door de sticker van de geadresseerde op het goede artikel te plakken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en eerlijke service. Ik ben super tevreden. Prijs kwaliteit is top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte en correcte afhandeling!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We zijn goed geholpen in de winkel waarna wij een bestelling geplaatst hebben. Deze bestelling is op de door ons gekozen dag netjes afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

klantvriendelijk, correcte afhandeling aankoop loungeset

kan ik niet bedenken

2 De Donge