voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Adequate klantenservice. Persoonlijke benadering.

Mij was de verkeerde maat rolgordijn gestuurd. Hoe te verbeteren? Goed kijken?.

slechter dan verwacht

Het afleveren van de bestelling was niet volgens afspraak, maar een week later. Bij aflevering ontbrak er een stoel. De stoel is nageleverd door een ander vervoersbedrijf, maar ook niet op de afgesproken dag en tijd. Een geluk dat er iemand thuis was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service levering keurig volgens afspraak

zeer slecht, onaanvaardbaar

Foto’s op de website komen niet overeen met het geleverde produkt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site met tal van loungesets in iedere prijs klasse.

Na telefonisch contact te hebben gehad met een medewerker over een loungeset inclusief kussens, een loungeset besteld met een kussen opbergbox. Helaas paste de kussen niet in de geadviseerde opbergbox. De loungeset viel mij ook erg tegen maar meningen over kwaliteit kunnen verschillen. Contact gehad met de klantenservice en de geleverde spullen konden gelukkig terug tegen een vergoeding van 140 euro. Met wat belletjes uiteindelijk een medewerker gesproken die mij verteld dat dit niet de werkwijze was van het bedrijf en uiteindelijk de retourkosten van 140 euro heeft terug gestort. Dat was super. In het vervolg zal ik niet zo snel meer een loungeset bestellen zonder hem gezien te hebben dat scheelt een hoop frustratie van beide kanten. Levering was super snel en netjes op de aangegeven dag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie Perfecte informatie Snelle levering

alles perfect in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles netjes en op tijd volgens afspraak geleverd. Ik zou dit bedrijf zeker aan iemand aanbevelen en zou er zelf de volgende keer zo weer wat bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service, uitleg en levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt afspraken goed na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel kennis van producten en deskundig advies

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig afgeleverde loungeset van mooie kwaliteit. Ook de kussen zijn van een goede kwaliteit. Ik ben zeer enthousiast over de prijs kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hulpvaardige medewerker, ruime keuze, goed advies. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service beste kwaliteit en vriendelijke verkopers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes afgeleverd

Er was een verkeerd adres doorgegeven. We hebben een paar keer moeten bellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk . Hulpvaardig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering. Nette afhandeling van de order. Je wordt Netjes op de hoogte van de status van levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige hulp. Levering conform afspraak en prijs kwaliteit is perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie schommelbank. Aardig personeel.

Een andere vervoerder kiezen! Pakket werd niet afgesproken dag afgeleverd. Vervoerder heeft wel gebeld, maar kon helaas niet direct opnemen. Na kwartier terug gebeld , maar vervoerder nam telefoon niet neer op. Na contact met tuinmeubelland zou pakket toch nog s’ middags geleverd worden , maar dat is ook niet gebeurd. Ook geen niet-thuis bericht achtergelaten. Hele dag aan huis gekluisterd, zonde van vrije dag. Gelukkig kwam pakket wel op de nieuwe afspraak. (Weer vrij moeten nemen)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lounge set: 10 Bediening, klantvriendelijkheid en advies: 10 Winkel/showroom en locatie: 10 Levering: minder, moest koerier € 25,-, extra betalen om de set met de lift naar de derde etage te brengen Ik zal iedereen in mijn kennissenkring uw bedrijf aanbeveling met vriendelijke groet Thom Teppema Vestdijk 238 5611 CZ Eindhoven 040-8422415 / 0612251484

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt netjes geholpen en klant vriendelijk en nemen de tijd voor je

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klacht direct super afgehandeld. Service is perfect.

Er voor zorgen dat er geen klacht hoeft te worden ingediend :-) In ons geval te zachte kussens bij aflevering, terwijl de vervangende wel goed zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk, goede producten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering

2 De Donge

Dronten 8253PT