goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen gepush laten je vrij in je keuze ook als dat goedkoper is.

Zou niks weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-mooie spullen - fijne sfeer in de winkel - prettige medewerkers, fijn geholpen.

- de bestelling in 1 keer leveren. Dit zou gebeuren maar er was blijver iets mis gegaan, de tafel was kwijt. Uiteindelijk allemaal goed opgelost gelukkig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben een tevreden klant. De afspraken werden nagekomen. Ook klantvriendelijk in de winkel was een voldoende.

Mijn loungeset werd aan de weg afgezet omdat het laadkarretje niet over het grind kon. Een steekwagen had dat probleem opgelost door het loungeset wat verder op te brengen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De dinerloungeset is keurig verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd. De hoes, die eigenlijk pas na vier weken weer leverbaar was, werd tot onze vreugde ook dezelfde dag nog bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel leuk ontvangen in de showroom van Tuinmeubbeland Zaandam. We kwamen kijken voor een goedkopere teunset en zijn weggegaan met de Jaru. Heel goed geholpen door de desbetreffende medewerkster, koffie met een koekje gehad en fijn alle gegevens kunnen invullen. Levertijd was wel wat aan de lange kant, maar doordat we vroeg in het jaar waren hebben we afgelopen week al lekker kunnen genieten van onze hele mooie tuinset. Super tevreden! Helemaal met het feit dat we per abuis de verkeerde hoes hadden besteld (links ipv rechts) en deze alsnog na 15 dagen konden ruilen. Kortom: wij komen 100% bij jullie terug voor een setje voor aan onze voorkant! Hartelijk dank voor jullie service.

Blijf zo doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd levering en prijs valt mee goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en keurige bezorging met duidelijke tijdmelding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk, meedenkend, zorgvuldig qua vervoer en aflevering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige keuze in alle prijsklasse. Geen opdringerige verkoper/verkoopster, maar adviseurs. Zeer prettige (keuze) bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klant vriendelijk, prima uitleg en aandacht. Ook na de levering een prima klantenservice.

slechter dan verwacht

Het zou fijn zijn als ik het bestelde eerder kreeg dan deze vragenlijst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service ivm monteren parasolvoet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet klantvriendelijk, verkopers doen weinig tot geen moeite je goed verder te helpen. Bij een fout door productie geen aanvaardbaar alternatief en geen compensatie. Erg duur in de producten en een korting van €7,- op een set van €3500,- vind ik onaanvaardbaar

voldoende, een redelijke ervaring

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

we zijn blij met de nieuwe meubel wat we bij u besteelt heb die komt in juli bij ons in de tuin . het is en leuke winkel staat van alles en jullie zijn klant vriendelijk .als ik en cijfer kon geven was het een 10

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel tevreden over het bedrijf

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tuinmeubelland hebben wij ervaren als héél prettig winkelen en kopen van prachtige tuinstoelen. De winkel is ruim, overzichtelijk en keurig ingedeeld. De verkoopsters zijn attent, vriendelijk en bereidwillig in aanpassingen zoeken. De aangeboden koffie was heerlijk! PRIMA!!

geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst

Wees eerlijk over kortingen en levertijden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de winkel geweest voor een gedeelte van de louncheset waarvan het wicker los begon te laten. De mevrouw in de winkel maakte ons attent op de garantieperiode. Na het klachten formulieringevuld te hebben werd er direct contact opgenomen. Een week later hadden we een nieuw deel bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede info

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende service !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het was rustig. Verkoper had alle tijd voor ons. Prijs-kwaliteit prima

2 De Donge

Dronten 8253PT