perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte reactie op mijn bericht. Levering ging ook perfect en product is geheel naar tevredenheid!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb lang gezocht naar een mooie ruime loungeset met een fauteuil en heb deze uiteindelijk gevonden bij Tuinmeubelland, ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast was de bezorger exact op tijd (08.00 uur) voor de deur. Al en al positief over het product, de winkel en de bezorging.

De bezorger bracht het product tot de eerste deur en niet tot mijn tuin, maar dit is waarschijnlijk een afspraak die Tuinmeubelland gemaakt heeft met de externe bezorger. Wellicht een idee om ervoor te zorgen dat de externe bezorger het product brengt naar de plek die de klant wil? De dozen (loungeset) waren niet zwaar, dus vond het niet erg om de dozen zelf naar mijn tuin te dragen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Leverancier dacht dat het alleen afgeven was en wilde pallet met alles voor de deur neerzetten en wegrijden. Uiteindelijk nog wel in de tuin gezet en verpakkingsmateriaal meegenomen zoals vooraf afgesproken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk ontvangst. Koffie erbij en je werd ook ff alleen gelaten om na te denken. Mooie lounge set gekocht!

Dat je de kleur van de kussens zelf mag bepalen....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering en optijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering ..

Goed zeggen tegen de klant dat er maar 1 chauffeur komt ivm het tillen .. nu waren er gelukkig meer mensen thuis die konden helpen , anders was het een probleem geweest ...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering aan huis

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte levering op de afgesproken dag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie showroom in Veghel, vriendelijk personeel. Nette levering van een prachtig loungeset.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We zijn erg goed geholpen bij de keuze van onze tuinmeubelset. Ook hebben wij erg goed advies gehad over de soort parasol die wij nodig hebben en binnenkort gaan bestellen bij tuinmeubelland

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs.

Glas beter inpakken, gedeelte dat niet goed ingepakt was zat een krasje op. Wel jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, goede begeleiding en een keurige aflevering van de gekochte goederen.

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte levering, netjes en goed verpakt. Bij een klacht wordt je goed geholpen en het wordt meteen opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service in de winkel, nemen rustig de tijd voor je om alles uit te leggen en te regelen. Ook fijn dat het snel geleverd kon worden. Ook de chauffeur die de bestelling kwam leveren heeft heel fijn geholpen om de spullen meteen op de goede plek te krijgen.

Geen, wij komen zeker terug.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle adequate levering, binnen 1 etmaal!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed te bereiken via de telefoon en mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Alleen de2 doppen onder de tafelpoten waren kwijt. Deze besteld, maar zijn nog niet geleverd.

Informatie geven over levering doppen tafelpoten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima en overzichtelijke winkel met goede hulp en advies. ook de aflevering was goed geregeld. dus zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed ik heb hem besteld voor mijn vriendin voor de camping en ze zet hem pas op na de Pasen. dus ik kan hem niet beoordelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct. Goede informatie. Levering op afgesproken tijd. Brede keuze en redelijke prijzen.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Exact leveren wat en wanneer er beloofd is

Geen, is TOP

2 De Donge