goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel in Veghel. Aardig en deskundig personeel. Zaterdag tuintafel uitgezocht, woensdag bezorgd. Dag konden we zelf kiezen!

Geen. Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, vlotte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering. Vriendelijke bediening in winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site! Fijn die combi deals.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering duidelijke site leuke tuinset, al met al prima!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Verpakkingsbeleid deugt niet. Verpakkingsmateriaal moet volgens wet en regelgeving door het bedrijf netjes meegenomen worden. In plaats hiervan durft Tuinmeubelland €25 hiervoor te vragen. Naast dat dit wettelijk iet is toegestaan is dit zeer klant en milieu onvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen. En met alle geduld onze vragen beantwoord!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We zijn netjes behandeld en ook al twijfelde we kregen we netjes de tijd om tot een beslissing te komen onder het genot van een kop koffie. En niet met een hijgende verkoper in onze nek. Deze nam afstand. Top winkel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Een zitplek en koffie aanbieden als een klant voor meer dan 2000 euro besteld is toch niet teveel gevraagd. Tegen de tijd dat het na 5 weken eindelijk geleverd kon worden was de set bij andere tuincentra ca. 40% goedkoper te krijgen. Balen dus!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment. Meedenkend personeel. Onze tuinaanleg duurde iets langer, zonder problemen bezorging twee weken uit kunnen stellen. Perfecte service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering nadat het verkeerde artikel was bezorgt

in de winkel het juiste artikel beschrijven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Contact, levering en nalevering (miste rubberen dopjes) prima tot in de puntjes verzorgd. Over de kwaliteit van lounge diner set kan ik nog niets melden want daar staat het te kort voor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb een ligstoel thuis gestuurd gekregen met een beschadiging. Op vrijdagmiddag bericht (klacht) gestuurd, vrijdagavond voorstel en zaterdag al een definitieve actie tot vergoeding. Heel positief.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering,komt afspraken na, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding,een hele goede feedback bij klachten

wij hadden een probleem met een kussen en kregen die snel opgestuurd , super maar helaas wel 4 keer de verkeerde maat. de controle op uitgaande goederen moeten beter gecontroleerd worden voor dat het opgestuurd wordt ,scheelt een hoop geld en ongemak,verder ben ik zeer tevreden hoe de klacht wordt opgepakt dus dat zit wel goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super goed geholpen.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel en fijne uitleg over de produkten,en prachtige winkel

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wat betreft de behandeling in de winkel daar zijn wij keurig netjes geholpen ,verder het op de hoogte houden van de levering en de levering ter plaatse is positief verlopen mede het bedrijf wat onze hardstenen tafel leverde verdiend een compliment inzake het plaatsen en opleveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een super service leveren jullie! Dinsdag gebeld met een klacht. De week erop was alles al omgeruild en opgelost! Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt hartstikke goed!

2 De Donge

Dronten 8253PT